iR1435P

iR1435P

 

Robusztus és megbízható fekete-fehér lézernyomtató, költséghatékony és megbízható nyomatokat garantáló, tartós, nagy teljesítményű fekete-fehér lézernyomtató.

 • Fekete-fehér nyomtatás 35 lap/perc sebességgel
 • Akár 1100 lapos papírkapacitás
 • A zökkenőmentes informatikai integráció támogatása
 • Költségfelügyeleti és biztonsági funkciók
 • Egyszerű készülék- és eszközpark-felügyelet
 • Könnyen cserélhető fogyóeszközök
 • Kis energiafogyasztás

  Az akár 1100 lapos kapacitással és tartós kialakítással rendelkező, nagy teljesítményű, 35 lap/perc sebességű motornak köszönhetően az imageRUNNER 1435P kis munkacsoportok számára tökéletes megoldást jelent. Az irodán kívül dolgozóknak biztosított sokféle csatlakozási lehetőség, például az USB-memóriáról és mobileszközökről történő nyomtatás a dolgozókat menet közben is a hatékony munkára ösztönzi.
  A Canon elkülönített toner- és dobtechnológiájával csökkenthető a hulladék mennyisége, és költséghatékony fekete-fehér nyomtatás nyújtható a kis munkacsoportok számára.
  Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a biztonságos nyomtatás alapfunkciók, melyekkel csökkenthető a hulladékképzés és a költségek. Az eszközparkok esetében további költségfelügyeleti lehetőséget biztosít a Canon uniFLOW szoftver beágyazott támogatása, amely lehetővé teszi a szervezetek számára a nyomtatási feladatok nyomon követését és költségeinek meghatározását magánszemélyek, részlegek, helyszínek és projektek szerint, valamint felhasználó-alapú jelentéskészítési lehetőséget is kínál.
  Az új imageRUNNER vezérlőnek köszönhetően az eszköz hatékonyan és az imageRUNNER ADVANCE termékeinkhez hasonló módon kezelhető. Az automatikus tonerkezelést, diagnosztikát és a mérési adatok begyűjtését lehetővé tévő távoli szolgáltatások használatával az adminisztratív terhek lekerülnek a vásárló válláról.
  Nagyobb eszközparkok esetén az imageRUNNER 1435P távoli csoportos konfigurálási és készülékszoftver-frissítési lehetőségeket is magában foglal, így az eszközpark kezelése egyszerű és konzisztens lehet.
  A PLC, a Genuine Adobe PostScript 3 és más ipari szabványok natív támogatásával az eszköz problémamentesen integrálható különböző informatikai környezetekbe.
  Kényes adatai a számos standard funkciónak pl. a natív biztonságos nyomtatásnak és az ipari szabványt jelentő hálózati biztonsági protokollok, pl. az IP Sec támogatásának köszönhetően védelmet élveznek. Nagyobb eszközparkok esetén az imageRUNNER 1435P beágyazott kompatibilitást kínál az iparág vezető nyomtatáskezelési megoldásával, a uniFLOW-val, amely biztonságos My Print Anywhere funkciót, integrált kártyaolvasót, valamint központi hozzáférés-vezérlést biztosít.
  Ez az ENERGY STAR minősítésű készülék megfelel a környezeti szabványok, pl. a Blue Angel legfrissebb követelményeinek, és mivel alvó üzemmódban legfeljebb 2 W-ot fogyaszt, alacsony TEC értékkel rendelkezik.

  Technikai adatok:
  alt