Cégünkről

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Társaságunk, az Atiss-Brothers Kft, megalakulást követően folyamatosan a Canon és Hewlett-Packard által gyártott fénymásolók, nyomtatók és egyéb irodatechnikai gépek szakkereskedelmi cége. Munkatársaink segítségével minden irodatechnikát igénylő feladatra professzionális, gyors és gazdaságos megoldásokat kínálunk.

Legfontosabb célkitűzésünk ügyfeleink bizalmának elnyerése, annak megtartása, és hogy minden tekintetben elégedettek legyenek szolgáltatásaink minőségével, gyorsaságával. Fő tevékenységeink közé tartozik új és használt eszközök értékesítése, bérlése illetve professzionális szervíz megoldások alkalmazása, kellékek forgalmazása. Vállalkozni tudunk alkalmankénti javításokra, karbantartásokra, átalánydíjas , valamint teljes körű üzemeltetési szerződések teljesítésére. Kollégáink folyamatosan részt vesznek szakmai képzéseken, hogy tovább fejlesszük képességeinket. Társaságunknak sikerült talpon maradni komplex szolgáltatásaival , melynek köszönhetően a kisvállalkozásoktól kezdve a multinacionális vállalatokig képesek vagyunk az igényeiknek legideálisabb megoldásokat nyújtani.
 
Ha Ön most készül első irodai technikai eszköze megvásárlására és talán a pontos szakmai igényeket is nehezen tudja megfogalmazni, jó helyen jár. Műszaki végzettségű, kereskedő munkatársaink nem csak eladják gépeinket,de segíteni is tudnak abban, hogy a feladatra a legmegfelelőbb eszköz kerüljön kiválasztásra.
 
Ha Ön egy kész rendszert üzemeltet és sokéves tapasztalattal bír, de kíváncsi a meglévő rendszer versenyképességére, kollégáink ezzel kapcsolatban is állnak rendelkezésére.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal. 
 

Tisztelettel : Járfás Attila ügyvezető                                                    alt

alt