Nyomtató bérlés

Miért éri meg Önnek a nyomtató bérlés?

Elsősorban nem kerül akkora beruházásba, pontosan olyan multi funkciós eszközt kap, amilyenre szüksége van, folyamatosan tervezhető költségekkel jár az üzemeltetés és rendszeres szerviz felügyeletünkkel biztosítjuk a nyomtatók hibamentes működését. 

A nyomtató bérlése egyre népszerűbb ügyfeleink körében. Alacsony havidíj és kedvező példányszám díj mellett teljes mértékben igyekszünk felügyelni a nyomtatók, másológépek és multi funkciós eszközök üzemszerű működését. Ha papírelakadás van, festékre van szükség vagy bármilyen meghibásodás történik, szerződött partnereinket soron kívül, akár 1-2 órán belül felkeressük és a helyszínen azonnal javítjuk a meghibásodást.

Mivel fontos nekünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, általunk jól ismert, megbízható típusokat ajánlunk számukra, amikhez megfelelő alkatrész készletet tartunk. Így a legtöbb meghibásodásra azonnal tudunk megoldást biztosítani, de hosszabb ideig tartó javítás esetén cseregépet is tudunk nyújtani.

Legnépszerűbb típusaink fekete-fehér A/4 multi funkciós nyomtatók, fekete-fehér és színes A/3 multi funkciós fénymásolók. Fénymásoló bérlés esetén általában határozatlan idejű szerződést kötünk ügyfeleinkkel.

Írjon nekünk és felkeressük, hogy a legjobb áron bérelhessen olyan nyomtatót, amely teljes mértékben lefedi irodatechnikai igényüket.