Szerviz

Az általunk értékesített berendezések esetében, azok teljes körű szervizfeladatainak helyszíni ellátásán túlmenően, cégünk működésének kifejezett célja ügyfeleink számára teljes körű szerviz háttér biztosítása Budapest és Pest-megye területén.

Szervizünk, mint márkaszerviz végzi munkáját, elsősorban kiszálló szervizszolgálatként, de telephelyünkön, mely egyúttal szervizközpontunk is, komolyabb problémákat is meg tudunk oldani. Szervizszolgálatunk üzemeltetése során célunk, hogy a hibák minél nagyobb hányadát a helyszínen hárítsuk el, hiszen így a berendezés meghibásodásából keletkező egyéb kellemetlenségek, valamint az esetleges állásidő minimálisra csökkenthető.

Ha ez nem megvalósítható, az igények és lehetőségek figyelembe vételével díjmentesen cseregépet biztosítunk a javítás teljes idejére.
Munkánkat eseti megbízás alapján illetve átalánydíjas szerződés keretében végezzük, a felhasználói igényeknek megfelelően.
A vevői igények felmérése és megismerése után, kidolgozunk olyan szerződéses formákat, melyek keretében előre tervezhető költségek keretében, maximális üzembiztonság és kiváló minőség mellett használhatják szerződéses ügyfeleink berendezéseiket.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk szervizszolgálatunk ellátása során a szakszerű, udvarias munkavégzésen túl, a megbízhatóságot, pontosságot és precizitást. Munkánkat az általunk képviselt márkák műszaki felügyelete és támogatása mellett végezzük.
Szerviztevékenységünk része a teljes körű kellékanyag és egyéb háttéranyag biztosítása ügyfeleink részére.
Nagy hangsúlyt fektetünk szerviztevékenységünk korszerűségének folyamatos fenntartására, szakembereink naprakész ismeretekkel való felvértezésére.
Mindezek mellett, az ügyfeleink elégedettségének ismerete is nagyon fontos számunkra, hisz annak hiányában minden egyéb erőfeszítésünk hiábavaló. Ügyfeleink információi, visszajelzései, igényei szerint folyamatosan igazítjuk munkánkat a Vevői Igényekhez.

Érvényes: 2022. március 1.-től

Általános szerviz díjak
Szerviz óradíj 8 500.- Ft/ó
Kiszállási díj, Budapest 4 500.-Ft/db
Kiszállási díj, Budapesten kívül / oda-vissza út 75.-Ft/km

.

Az árak az Általános forgalmi adót nem tartalmazzák.