i-Sensys LBP253x

i-Sensys LBP253x

A gyors és kompakt A4-es, fekete-fehér lézernyomtató minőségével, egyszerűségével és ár-érték arányával tűnik ki a tömegből. Színes érintőképernyővel, NFC funkcióval, valamint számos rugalmas csatlakozási lehetőséggel rendelkezik.

 

 • A kompakt és robusztus, A4-es, fekete-fehér, NFC funkcióval rendelkező lézernyomtató ideális a kis munkacsoportok számára
 • Hatékony, 33 oldal/perces, kiváló minőségű dokumentumnyomtatásra képes
 • Egyszerű üzemeltetés az intuitív színes érintőképernyővel
 • Folyamatos megbízhatóság és minőség a Canon multifunkciós tonerkazettáival
 • Közvetlen nyomtatás bármilyen kompatibilis táblagépről vagy okostelefonról az NFC érintéses nyomtatási technológia segítségével
 • Élvezze a számítógép nélküli nyomtatás örömét közvetlenül USB-flashmemóriaeszközről
 • Nyomtasson bizalmas dokumentumokat biztonságosan a PIN-kód védelem révén
 • Mobileszközökkel és felhőalapú szolgáltatásokkal kompatibilis AirPrintâ„¢, Mopria és Google Cloud Print támogatással
 • Ingyenes Canon alkalmazás, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki iOS és androidos eszközeiből
 • A hálózat és a munkamenet támogatása, például Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe PostScript és uniFLOW
   

  A lenyűgözően felszerelt A4-es, fekete-fehér lézernyomtató gyors és egyszerű, kiváló minőségű dokumentumnyomtatást tesz lehetővé kis csapatok számára. Az i-SENSYS LBP253x kompakt méretének és intelligens kialakításának köszönhetően ideális választás lehet az ügyfeleket kiszolgáló vagy a zsúfolt munkakörnyezetekben. A 33 oldal/perces nyomtatási sebességnek és a készenléti állapotból is mindössze néhány másodpercen belül lehetséges nyomtatásnak köszönhetően a mindennapos feladatokat gyorsabban végezheti el.
  Az LBP253x 8,9 cm-es, intuitív érintőképernyője révén azonnal nagyszerű eredményeket érhet el. A nyomtató intelligens és időtakarékos funkciói egy-két érintéssel elérhetők: így akár a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyedén hozzáférhetnek az LBP253x összes lehetőségéhez. A Canon egyszerűen cserélhető, multifunkciós kazettás kialakításának köszönhetően amely tartósabb, nagy kapacitású verzióban is kapható a folyamatos megbízhatóság és a megújult minőség minden egyes alkalommal biztosított, amikor tonert cserél.
  Napjaink dolgozói szeretnek rugalmasan és akadályok nélkül mozogni a helyszínek és eszközök között. Azonban függetlenül attól, hogy hol és hogyan dolgozik, az LBP253x mindig készen áll, és elérhető. A Mopria-kompatibilitásnak köszönhetően iPhone vagy iPad készülékéről az Apple AirPrint vagy androidos eszközéről a Google Cloud Print szolgáltatáson keresztül is nyomtathat. A Google-t a munkahelyükön használó szervezetek számára az LBP253x kompatibilis a Google Cloud Print szolgáltatással.
  Az extra egyszerűség és rugalmasság érdekében használja az LBP253x érintéses nyomtatást kínáló NFC csatlakoztatási lehetőségét! Párosítsa bármely kompatibilis mobileszközét, és a Canon PRINT Business alkalmazással nyomtasson közvetlenül: pont ilyen egyszerű. Ezen kívül az LBP253 számítógép nélküli nyomtatási lehetőségét is választhatja, amelynek segítségével előnézetben, közvetlenül az USB-flasheszközről tekintheti meg a PDF-, JPEG- vagy TIFF-fájlokat. Az ilyen jól átgondolt funkcióknak köszönhetően az LBP253x minden esetben gondtalan nyomtatást tesz lehetővé, így vállalkozása zavartalanul működhet.
  A biztonságos nyomtatás funkcióval a privát és bizalmas dokumentumokat számítógépéről, táblagépéről vagy okostelefonjáról nyugodtan kinyomtathatja, hiszen a PIN-kód garantálja azok védelmét. Az LBP253x a jövedelmezőségét is megóvja, hiszen a kétoldalas nyomtatás révén csökkenthető a papírpazarlás, az automatikus kikapcsolással pedig energia takarítható meg, ha a nyomtató nincs használatban.
  Az LBP253x összetett hálózati funkciókkal rendelkezik, így könnyedén beilleszthető a nagyobb vállalati környezetekbe. A PCL5e/6 és az Adobe PostScript támogatásával ideális választás lehet az irányított környezetek számára; a távoli felhasználói felülettel pedig értékes idő takarítható meg, hiszen az informatikai vezetők a beállításokat a helyszínre látogatás nélkül felügyelhetik és frissíthetik. A Canon uniFLOW nyomtatkezelési platformnak a menedzselt nyomtatási szolgáltatók és a Canon flottakezelők által régóta várt támogatása kiemelkedően sokoldalú működést biztosít.

  Technikai adatok:
  alt