i-Sensys LBP251dw

i-Sensys LBP251dw

Az A4-es, fekete-fehér lézernyomtató gyors, átlátható és megbízható működést tesz lehetővé. A számos felhőalapú és mobileszköz-csatlakoztatási lehetőség révén munkacsoportok és kisvállalkozások számára is tökéletes, kiváló minőségű nyomtatást biztosít.

 

  • Megbízható A4-es, fekete-fehér lézernyomtató kis munkacsoportok és -vállalkozások számára
  • Intelligens, kompakt kialakítása ideális az ügyfeleket kiszolgáló és korlátozott nagyságú terekben
  • A 30 oldal/perces gyors és kiváló minőségű nyomtatás hatékonyabb csapatmunkát segít elő
  • Az alvó módból is akár másodpercek alatt lehetséges nyomtatással növelheti hatékonyságát
  • Tökéletes megoldást jelent olyan gyakori nyomtatási feladatokhoz, mint űrlapok, számlák, receptek és szállítólevelek nyomtatása
  • Folyamatos megbízhatóság és minőség a Canon multifunkciós cserekazettáival
  • Az ingyenes Canon alkalmazással menet közben is dolgozhat Apple vagy androidos eszközein
  • Nagy teljesítményű csatlakoztatási lehetőségek például az Apple AirPrint és a Google Cloud Print használatával

     

Szeretné megtenni az első lépést egy üzleti minőségű nyomtató felé, mert gyorsabb, jobb minőségű és megbízhatóbb nyomtatásra vágyik? Ne keresgéljen tovább, hiszen itt az i-SENSYS LBP251dw A4-es, fekete-fehér lézernyomtató. A 30 oldal/perces nyomtatási sebességnek és a készenléti állapotból is mindössze néhány másodpercen belül lehetséges nyomtatásnak köszönhetően a kisvállalkozások és munkacsoportok a mindennapos feladatokat gyorsabban végezhetik el. Kompakt mérete és intelligens megjelenése pedig az ügyfeleket kiszolgáló vagy a kevés hellyel rendelkező környezetekben igazán előnyös.alkalommal biztosított, amikor tonert cserél. Ha azt szeretné, hogy nyomtatója kevesebb beavatkozással tovább működjön, válassza a tartós, nagy kapacitású kazettákat. Az adminisztrációs terhek csökkentése érdekében pedig használjon egyetlen kazettát, így kevesebb elemre kell odafigyelnie.
Ha Ön és munkacsoportjai szeretik ugyanazokat a lehetőségeket zökkenőmentesen elérni helyszín- és eszközfüggetlenül, akkor az Ön számára az LBP251dw az ideális nyomtató. Függetlenül attól, hogy hol és hogyan dolgozik, az LBP251dw mindig készen áll, és elérhető. Nyomtasson iPhone vagy iPad készülékéről az Apple AirPrint vagy androidos eszközéről a Google Cloud Print szolgáltatáson keresztül az irodán kívül és belül egyaránt.
Az LBP251dw összetett funkciókkal rendelkezik az informatikai hálózatok gördülékeny integrálása érdekében. A PCL5e/6 támogatásával ideális választás lehet az irányított környezetek számára; a távoli felhasználói felülettel pedig értékes idő takarítható meg, hiszen az informatikai vezetők a beállításokat a helyszínre látogatás nélkül felügyelhetik és frissíthetik. Az alapértelmezés szerinti Wi-Fi és Ethernet csatlakozási lehetőséggel az LBP251dw ráadásul minden szükséges funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy tartani tudja a lépést gyorsan növekvő vállalkozásával.

Technikai adatok:
alt