i-Sensys LBP252dw

i-Sensys LBP252dw

A kompakt és megbízható A4-es fekete-fehér lézernyomtató Adobe PostScript támogatással rendelkezik a gyors és kiváló minőségű eredményekért, napjaink mobileszközeihez pedig felhőalapú és csatlakozási opciók széles választékát kínálja.

 

 • Kompakt és megbízható A4-es, fekete-fehér lézernyomtató kis munkacsoportok és -vállalkozások számára
 • A 33 oldal/perces gyors, kiváló minőségű nyomtatás elősegíti munkacsoportja hatékonyságát
 • Ideális megoldást jelent olyan gyakori nyomtatási feladatokhoz, mint űrlapok, számlák, receptek és szállítólevelek nyomtatása
 • Adobe PostScript támogatás az egyszerű hálózati integrációért
 • Folyamatos megbízhatóság és minőség a Canon multifunkciós cserekazettáival
 • Az ingyenes Canon alkalmazással menet közben is dolgozhat Apple vagy androidos eszközein
 • Védje bizalmas dokumentumait PIN-kóddal, távoli nyomtatás esetén is
 • Nagy teljesítményű csatlakoztatási lehetőségek például az Apple AirPrint és a Google Cloud Print használatával
 • Az olyan energiatakarékos funkciók, mint az automatikus kikapcsolás, segítenek vállalkozása fenntartásában
 • Webes böngészőn keresztül történő egyszerű távoli felügyelet és frissítés

  A jól felszerelt A4-es, fekete-fehér lézernyomtatóval a kisvállalkozások és munkacsoportok könnyedén érhetnek el nagyszerű eredményeket. Az i-SENSYS LBP252dw kompakt méretének és intelligens kialakításának köszönhetően ideális választás lehet az ügyfeleket kiszolgáló környezetekben vagy a zsúfolt irodákban. A 33 oldal/perces nyomtatási sebességnek és a készenléti állapotból is mindössze néhány másodpercen belül lehetséges nyomtatásnak köszönhetően a mindennapos feladatokat gyorsabban végezheti el.
  A Canon egyszerűen cserélhető, multifunkciós kazettás kialakításának köszönhetően a folyamatos megbízhatóság és a megújult minőség minden egyes alkalommal biztosított, amikor tonert cserél. Szeretné, ha nyomtatója kevesebb beavatkozás nélkül tovább működne? Válassza a tartós, nagy kapacitású kazettákat. És ami még jobb, ha egyetlen kazettát használ, kevesebb elemre kell odafigyelnie, és csökkentheti adminisztrációs terheit is.
  Ön és munkacsoportjai szeretik ugyanazokat a lehetőségeket zökkenőmentesen elérni helyszín- és eszközfüggetlenül? Ha igen, az LBP252dw az ideális megoldás. Függetlenül attól, hogy hol és hogyan dolgozik, az LBP252dw mindig készen áll, és elérhető. Nyomtasson iPhone vagy iPad készülékéről az Apple AirPrint vagy androidos eszközéről a Google Cloud Print szolgáltatáson keresztül az irodán kívül és belül egyaránt.
  Aggódik irodája bizalmas dokumentumai miatt? A biztonságos nyomtatás funkcióval a privát és bizalmas dokumentumokat nyugodtan kinyomtathatja, hiszen a PIN-kód garantálja azok védelmét. Az LBP252dw a jövedelmezőségét is megóvja, hiszen a kétoldalas nyomtatás révén csökkenthető a papírpazarlás, az automatikus kikapcsolással pedig energia takarítható meg, ha a nyomtató nincs használatban.
  Az LBP252dw összetett funkciókkal rendelkezik az informatikai hálózatok gördülékeny integrálása érdekében. A PCL5e/6 és az Adobe PostScript támogatásával ideális választás lehet az irányított környezetek számára; a távoli felhasználói felülettel pedig értékes idő takarítható meg, hiszen az informatikai vezetők a beállításokat a helyszínre látogatás nélkül felügyelhetik és frissíthetik. Az alapértelmezés szerinti Wi-Fi és Ethernet csatlakozási lehetőséggel az LBP252dw ráadásul minden szükséges funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy tartani tudja a lépést gyorsan növekvő vállalkozásával.

  Technikai adatok:
  alt