iR Advance C350P

iR Advance C350P

Hatékony, kiváló minőségű színes nyomtatás. A robusztus, asztalon vagy padlón elhelyezhető színes lézernyomtató kiemelkedő teljesítményt és lenyűgöző nyomatokat garantál.

 

 • Színes és monokróm nyomtatás 35 lap/perc sebességgel
 • Személyre szabható 17,8 cm-es, dönthető színes WVGA érintőképernyő
 • Akár 2,300 lapos papírkapacitás
 • Magas fokú kiadványszerkesztés, költséghatékonyság és integráció
 • Fejlett biztonsági opciók
 • Egyszerű készülék- és eszközpark-felügyelet
 • Könnyen cserélhető fogyóeszközök
 • Kis energiafogyasztás
 •  

  Az imageRUNNER ADVANCE C350P az elfoglalt munkacsoportok számára ideális megoldást jelent, amiről a robusztus kialakítás és motor, valamint a 2300 lapos maximális papírkapacitás gondoskodik. A készülék a Canon új V² (Vivid & Vibrant) képalkotási technológiáját használja, ezzel biztosítva, hogy újra és újra lenyűgöző dokumentumokat hozhasson létre, melyek kitűnnek a többi dokumentum közül. Az automatikus tűzési lehetőséggel és a Canon iW Desktop kiadványszerkesztő megoldással nem csupán időt takaríthat meg, hanem személyre szabott dokumentumokkal teheti hatékonyabbá a hallgatóságával és ügyfeleivel folytatott kommunikációt.
  Az imageRUNNER ADVANCE választékkal összhangban ez a nyomtató is nagyméretű színes érintőképernyővel, intuitív menükkel és intelligens felhasználóhitelesítési funkcióval rendelkezik, így egyedi és személyre szabott élményben lehet részed, a készülék pedig könnyedén vezérelhető. Az intelligens MEAP és MEAP webes alkalmazás platformnak köszönhetően számos nyomtatókezelő szoftverrel integrálható a folyamatok teljes körű optimalizálása érdekében. A mobil munkavégzésre szolgáló megoldások és az ipari szabványok támogatása megkönnyítik az irodán kívül dolgozók számára, hogy mobileszközeikről nyomtassanak.
  Az intelligens felhasználóhitelesítés révén ellenőrizni lehet a felhasználói hozzáférést és jogokat, tevékenység-nyomkövetési jelentések révén pedig teljesen felügyelni lehet a készülék használatát. A költségek felügyelete érdekében nyomtatási irányelvek felállításával korlátozhatja a felhasználók adott funkciókhoz való hozzáférését, például a színes nyomtatást csak azok használhatják, akiknek szükségük van rá. A uniFLOW és hasonló dokumentumkezelő megoldásokkal való szoros integráció nagyobb megtakarítást eredményez a költségelszámolásnak és -fedezetnek köszönhetően. A Canon imageRUNNER ADVANCE platform díjnyertes¹ dokumentumkiadási és eszközkezelési funkcióinak köszönhetően csökkenti a nyomtatás összköltségét, miközben adatai biztonságban maradnak.
  Az ipari szabványok, például a Genuine Adobe PostScript és a PCL natív támogatása gondoskodik a hálózatokkal és a vállalati megoldásokkal való zökkenőmentes integrációról. A készülékkezelő eszközökkel konfigurálhatja, kezelheti és bővítheti készülékét, akár külön akár egy nagyobb flotta részeként, továbbá a nyomon követő, jelentéskészítő és diagnosztizáló funkciókkal proaktív és hatékony módon végezhető a karbantartás. Az automatikus tonerkezelést és a mérési adatok begyűjtését lehetővé tévő távoli szolgáltatások használatával az adminisztratív terhek lekerülnek a válláról, így elég csak a legfontosabb üzleti ügyekre koncentrálnia. Az imageRUNNER ADVANCE C350P alacsony karbantartást igénylő kialakítása a könnyen cserélhető fogyóeszközöknek köszönhetően biztosítja, hogy kevesebb legyen az állásidő.
  A hálózati, készülék- és dokumentumbiztonsággal kapcsolatos standard és opcionális funkcióknak köszönhetően a készülék a legmagasabb biztonsági szabványoknak is megfelel. A merevlemezen lévő feladatok biztonságos nyomtatása és törlése segíti az adatok védelmét. A uniFLOW opció biztonságos My Print Anywhere nyomtatási funkciója, valamint a nyomatok adatvesztés-megelőzési funkciója tovább növeli a hatékonyságot és a biztonságot.
  Ez az ENERGY STAR minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC*) értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban 1 W-ot vagy még kevesebbet fogyaszt. Az imageRUNNER ADVANCE C350P bizonyos alkatrészei ezen felül újrahasznosított műanyagok felhasználásával készülnek.

  Technikai adatok:
  alt