i-Sensys MF623Cn

i-Sensys MF623Cn

Intuitív, kompakt A4-es méretű színes multifunkciós készülék, amely ideális kisvállalkozások és egyéni felhasználók számára. Ez az intelligens asztali A4-es méretű lézer multifunkciós készülék üdítően egyszerűvé teszi a nyomtatást, beolvasást és dokumentumok megosztását bárhonnan, akár számítógépről, akár okostelefonról vagy táblagépről.

 

 • Színes A4-es méretű multifunkciós készülék kis és otthoni irodák számára
 • Nagyszerű első többfunkciós készülék, amely hatékony színes nyomtatást kínál 14 lap/perc sebességgel
 • Egyszerű üzemeltetés az intuitív színes érintőképernyővel
 • Folyamatos megbízhatóság és minőség a Canon minden-az-egyben cserekazettákkal
 • A laptopról, okostelefonról vagy táblagépről történő mobil munkavégzés zökkenőmentes támogatása
 • Kompatibilis az Apple® AirPrint™, Mopria és Google Cloud Print szolgáltatásokkal
 • Nagy teljesítményű beolvasás a papíralapú dokumentumok rögzítéséhez, megosztásához és archiválásához
 • A csatlakoztathatóság a felhőszolgáltatásokhoz egyszerűvé teszi a dokumentumok megosztását menet közben
 • Kis energiafogyasztás
 • Könnyen hálózatba kapcsolható nyomtatási és beolvasási funkciók
 •  

  A kisvállalkozások és egyéni felhasználók egyszerűnek találják majd, hogy még többet hajtsanak végre az i-SENSYS MF623Cn A4-es méretű lézeres multifunkciós készülékkel. Akár színes értékesítési és marketingdokumentumokkal kínálja lenyűgözni az ügyfeleit, akár hatalmas papírakta-halmokat kell beolvasnia, megosztania és archiválnia, az MF623Cn értékes segítséget nyújt. A kompakt méret, intelligens kialakítás és a hatékony 14 lap/perc sebességű színes nyomtatás tökéletes első üzleti szintű multifunkciós készülékké teszi a kis és otthoni irodák számára.
  Le lesz nyűgözve, hogy milyen egyszerűen elérheti az MF623Cn intelligens funkcióit. Ezen funkciók közül többet a 8,9 cm-es intuitív elülső színes érintőképernyővel vezérelhet, amelyet egyszerűen testre szabhat, hogy illeszkedjen az Ön munkamódszeréhez. Így az MF623Cn teljes képességeinek kiaknázása soha nem igényel néhány érintésnél többet. A készülék karbantartása ugyanilyen egyszerű. A Canon minden az egyben kialakításának köszönhetően a folyamatos megbízhatóság és a megújult minőség minden egyes alkalommal biztosított, amikor tonerkazettát cserél, mivel ezzel minden fő elemet egyszerre cserélhet ki.
  Ha Ön is úgy dolgozik, mint napjainkban legtöbben, akkor a készülékek és helyszínek között mozog, ahogy a munkája megköveteli. Az MF623Cn készülék Önt figyelembe véve van kialakítva, és ugyanazt a zökkenőmentes élményt biztosítja a számítógépen/laptopon, táblagépen és okostelefonon is. Az AirPrint és Mopria tanúsítvány biztosítja, hogy az iOS és Android eszközök teljes mértékben támogatottak, továbbá a Google Cloud Print funkció is támogatott. Az ingyenes Canon PRINT Business alkalmazás (iOS és Android) mindezt a kényelmet pár érintéssel biztosítja.
  A papíralapú dokumentumokat akár be e-mail üzenetben történő küldésre, akár felhőn keresztüli megosztásra vagy digitális archívumban történő tárolásra olvassa be, az MF623Cn egyszerűvé teszi ezt a feladatot. A beolvasásokat irányíthatja a számítógépéről az MF Scan segédprogrammal, vagy mobilkészülékről az ingyenes Canon PRINT Business alkalmazással. Majd miután beolvasta a dokumentumokat, töltse fel őket közvetlenül olyan online felhőszolgáltatásokba, mint például a Dropbox. Képzelje el, hogy szabadon olvashat be, menthet el és kérhet le dokumentumokat bárhonnan. Ez teszi az MF623Cn készüléket olyan nagyszerű választássá a menet közben is hatékonyan dolgozni kívánó agilis vállalkozások számára.
  Bár kis és otthoni irodák az igazi közege, az MF623Cn a hálózati nyomtatási és beolvasási funkciók átfogó körét kínálja. Az MF623Cn Alvó és Készenléti üzemmódban mutatott alacsony energiafogyasztása, valamint az energiatakarékos Automatikus kikapcsolás funkciója fenntartható, költségtudatos választássá teszi ezt a készüléket.

  Technikai adatok:
  alt