i-Sensys LBP6780x

i-Sensys LBP6780x

A Canon csúcskategóriás fekete-fehér A4-es lézernyomtatója gyors, 40 lap/perc teljesítményre képes. A hálózati használatra előkészített, MEAP-platformmal ellátott, robusztus kialakítású nyomtató gond nélkül beilleszthető forgalmas irodák és munkacsoportok tevékenységébe. 

 

  

 • 40 lap/perc sebességű fekete-fehér lézernyomtatás
 • Max. 1200×1200 dpi felbontás
 • A gyors elsőnyomat-készítés jóvoltából nincs várakozás
 • Az első nyomat 8,6 másodperc alatt elkészül
 • Beágyazott MEAP
 • Max. 1600 lapos papírkapacitás
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás
 • Hálózatkész

  Az LBP6780x készülék az integrált Java-alapú alkalmazásfejlesztési platformunk, a MEAP segítségével többféle megoldásba, például az uniFLOW rendszerekbe is beépíthető, így egyszerűbb a nyomtatás, ugyanakkor csökkennek a költségek.
  A Canon villámgyors, percenként 40 oldal nyomtatására képes, csúcskategóriás fekete-fehér lézerkészüléke ideális választás az olyan leterhelt nagyvállalati irodák és munkacsoportok számára, amelyeknek termelékeny, nagy teljesítményű, strapabíró nyomtatóra van szükségük.
  Ez a nyomtató minden alkalommal professzionális nyomtatási minőséget nyújt. Az akár 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontásra képes nyomtató alapfelszereltségként 768 MB memóriával támogatja az összetett, hálózati nyomtatást. A beépített Gigabit Ethernet csatlakozó problémamentes hálózati integrációt biztosít, így megkönnyíti a nyomtatási erőforrások megosztását és a nagy volumenű nyomtatási feladatok kezelését. Az LBP6780x nyomtató a PCL5e/6 iparági szabványt és az Adobe® PostScript nyomtatást is támogatja.
  Az LBP6780x nyomtató mindössze 8,6 másodperc alatt elkészíti az első nyomatot, és gyorsan helyreáll alvó üzemmódból, így nem kell sokáig várni a dokumentumokra.
  Az alapfelszereltségben 500 lapos kazettával és 100 lapos tálcával felszerelt LBP6780x összesen 1600 lapos papírkapacitásúra bővíthető.
  Az 5 soros LCD kijelzőnek és a fájlok időtakarékos, közvetlenül USB-adattárolóról történő nyomtatását lehetővé tevő funkciónak köszönhetően a nyomtatóval gyerekjáték a munka. A Canon minden-az-egyben kazetta (amely a tonert és az összes fontos összetevőt tartalmazza) másodpercek alatt kicserélhető, az opcionális nagy kapacitású tonerkazettával pedig több mint kétszeres nyomtatási kapacitás érhető el, így megszakítás nélkül nyomtathat .
  A professzionális kivitelt lehetővé tévő LBP6780x készülék automatikusan a dokumentum mindkét oldalára nyomtat – így papírt takarít meg, ugyanakkor az általános költségeket is csökkenti.
  Tartsa biztonságban adatait az imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készüléknél megszokott, magas szintű biztonsági funkciókkal. A készülék többek között IPSec és LAN IEEE 802.1x megfelelést nyújt. A választható biztonságos postafiók-nyomtatásnak köszönhetően a bizalmas anyagok garantáltan nem jutnak illetéktelen kezekbe.
  Az LBP6780x nyomtató a kategóriájában egyik legjobb jellemző átlagos energiafogyasztási (TEC) besorolása révén visszafogja a környezetre gyakorolt káros hatásokat, így a fenntartási költségek csökkentése mellett a környezetvédelmi és fenntarthatósági célkitűzések elérését is támogatja.

  Technikai adatok:
  alt