i-Sensys LBP6200d

i-Sensys LBP6200d

Az automatikus kétoldalas nyomtatást biztosító kompakt lézernyomtató nagyszerű eszköz kisebb vagy otthoni irodák számára. Élvezze a karbantartást nem igénylő nyomatok, valamint a számos energia- és időtakarékos funkció előnyeit. Kompakt, automatikus kétoldalas nyomtatást biztosító  lézernyomtató személyi használatra. 

 

  
  

  • Helytakarékos kialakítás
  • 25 oldal/perc, az első másolat elkészülési ideje 6 mp
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Energiahatékony
  • Csendes működés
  • Minden-az-egyben kazetta a karbantartást nem igénylő üzemeltetéshez

Ez a helytakarékos, megfizethető, fekete-fehér lézernyomtató magánjellegű használathoz tökéletesen alkalmas – otthon vagy kisebb irodában egyaránt.
Az automatikus kétoldalas nyomtatási funkciót is nyújtó készülék hihetetlenül kompakt, és akár a legkisebb asztalon is kényelmesen elfér. Használja ki a lenyűgöző, 25 lap/perces lézernyomtatási sebességet. A Canon gyors elsőnyomat technológiája gyors visszaállást biztosít alvó módból, a készülék pedig a bekapcsolástól számítva gyorsan, mindössze 10 másodperc alatt bemelegszik. A mindössze 6 másodperc alatt elkészülő első nyomat biztos lehet benne, hogy minden határidőre elkészül. A dokumentumok mindkét oldalára való automatikus nyomtatás egyszerre professzionális és papírtakarékos megoldás. A lehető legélesebb, legpontosabb és legrészletesebb nyomtatási képet az akár 2400 x 600 dpi nyomtatási felbontás és az automatikus képjavító funkció (AIR) teszi lehetővé. A Canon MS (Magnetic Spherical – mágneses gömbformált) tonert úgy fejlesztették ki, hogy folyamatosan optimális nyomtatási teljesítményt nyújtson. Az energiatakarékos nyomtató alvó módban mindössze 1,4 wattot fogyaszt. A kényelmesen elhelyezett előlapi főkapcsolót könnyű elérni: ez tovább csökkenti az energiaköltségeket. A ventilátor nélküli motornak köszönhetően az i-SENSYS LBP6200d készenléti állapotban hangtalan, működés közben pedig kivételesen halk, így nem zavarja a munkát.
Az újrahasznosítható minden-az-egyben kazetta megszünteti a készülék karbantartásigényét és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A kompakt (a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket tartalmazó) kazetta villámgyors cseréjével és eredeti Canon lézerkazetta használatával biztosíthatja, hogy a nyomtató olyan legyen, mint új korában.

Technikai adatok
alt