i-sensys MF6140DN

i-sensys MF6140DN

A csatlakoztatott, több felhasználót kiszolgáló környezetekben való költséghatékony fekete-fehér nyomtatásra tervezve. Fekete-fehér nyomtatási feladatai egyszerűbbé és kényelmesebbé válnak ezzel a vékony kialakítású, felhőalapú nyomtatást támogató, 4 az 1-ben nyomtatóval. A gyors és energiahatékony működés, illetve a 33 lap/perces nyomtatási sebesség által időt és pénzt takaríthat meg.

 

 • Apple AirPrint és Google Cloud Print
 • 33 lap/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás
 • Beolvasás USB-hordozókra
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás és lapolvasás
 • Funkciógombok
 • 1,3 KWh/hét TEC (jellemző átlagos energiafogyasztás) érték
 • KÜLDÉS funkció
 • Max. 800 lapos kapacitás

  Többféle eszközről nyomtathat és többféle eszközre olvashat be dokumentumokat, soha nem tapasztalt szabadságot biztosítva vállalkozása számára Funkciók, pl. a Google Cloud Print és az Apple AirPrint széles köre áll a felhasználók rendelkezésére, hogy számítógépről, illetve mobil eszközökről kapcsolódhassanak a nyomtatóhoz.
  Gyorsabb eredmény, amikor csak szükséges. A Gyors első nyomat technológia gyors nyomtatást biztosít alvó üzemmódból, 33 lap/perces nyomtatási sebesség mellett, ahol az első nyomat alig 6 másodperc alatt készül el. Az opcionális papírtálca 800 lapos kapacitásának köszönhetően ritkábban kell a forgalmas időszakokban újratölteni a papírt.
  Az olyan opciók, mint pl. a közvetlenül e-mailbe, hálózati mappákba vagy USB-kulcsra (pendrive-ra) történő lapolvasás növelik hatékonyságát és hozzájárulnak a munkafolyamatok gyorsításához is. A Canon KÜLDÉS funkciója egyszerűen használható az egyérintéses gombok által, amelyekkel könnyedén beállíthatók a célhelyek, miközben a kompakt PDF fájlformátum kis fájlméret mellett is kiváló minőségű képeket biztosít, hatékonyabbá téve dokumentumainak kezelését.
  Hozza ki a legtöbbet készülékéből az egyszerű beállíthatóságot biztosító egyérintéses megoldás gombok és az intuitív ötsoros LCD kijelző által, amely biztosítja, hogy a szükséges információk eljussanak Önhöz. A Távoli felhasználói felület (RUI) lehetővé teszi nyomtatójának konfigurálását és kezelését a hálózat bármely pontjáról, míg a felhasználó alapú hozzáférés biztosítja az alapvető beállítások megtartását.
  A Canon SecurePrint funkciója lehetővé teszi, hogy bizalmas dokumentumainak nyomtatása más felhasználók által szintén használt készüléken is biztonságos legyen. A nyomtatási feladatok tárolása a nyomtató RAM memóriájában történik, hozzáférésükhöz pedig PIN kód szükséges, így Ön teljes biztonságban tudhatja nyomtatási munkáit.
  A kategóriájában kiemelkedő energiahatékonyságú, gazdaságos nyomtatás által energiát és pénzt takaríthat meg. Az i-SENSYS MF6140dn készülék jellemző átlagos energiafogyasztási (TEC) értéke alig 1,3 kWh/hét, az automatikus kétoldalas nyomtatás pedig jelentősen hozzájárul a papírtakarékos használathoz.

  alt

 •