i-sensys MF8230Cn

i-sensys MF8230Cn

Ezzel a színes multifunkciós készülékkel gyerekjáték a fájlmegosztás. Ezen a kisvállalkozások számára ideális, egyszerűen használható és hálózati használatra kész multifunkciós készüléken keresztül számítógépről és mobilkészülékekről is gyönyörű színes nyomatok oszthatók meg.

 

 • Színes hálózati nyomtatás, másolás és beolvasás
 • Hálózati használatra kész
 • Apple AirPrint™ és Google Cloud Print
 • 14 oldal/perc színes és fekete-fehér nyomtatás
 • Funkciógombok az egyszerű beolvasáshoz és a környezetbarát másoláshoz
 • 7 soros LCD kijelző
 • Beolvasás hálózatra és USB-memóriaeszközre
 • Energiatakarékos
 •  

  Növelje a csapat produktivitását ezzel a kompakt, stílusos multifunkciós készülékkel, amely támogatja a mobilkészülékről történő nyomtatást és kényelmesen elfér bármely irodai asztalon. A könnyen kezelhető, intuitív navigációval és tiszta, színes kijelzővel rendelkező, hálózati használatra kész i-SENSYS MF8230Cn készülékkel a munkacsoportok egyszerűen oszthatják meg egymás közt a színes nyomtatás, másolás és lapolvasás feladatát.
  A mobil nyomtatási lehetőségnek köszönhetően az okostelefonokat és a táblagépeket könnyen lehet csatlakoztatni az i-SENSYS MF8230Cn készülékhez, gyakorlatilag bárhol az irodában. Nyomtasson e-maileket, weblapokat és más dokumentumokat közvetlenül az iPhone vagy iPad készülékéről az Apple AirPrint™ támogatás segítségével, amely automatikusan érzékeli a nyomtatót a hálózaton. Az ingyenes Canon mobil nyomtatási alkalmazás is biztosítja az Apple iOS készülékről történő vezeték nélküli nyomtatást. Ahhoz, hogy bárhol megoldható legyen a nyomtatás az interneten keresztül, okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről, az MF8230Cn támogatja a Google Cloud Print szolgáltatást.
  A hatékonyabb munkavégzés érdekében az i-SENSYS MF8230Cn az 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval fekete-fehérben és színesben egyaránt 14 oldal/perc sebességgel nyomtat és másol. A Canon gyors első nyomat technológia és a gyors első másolat révén nem kell sok időt vesztegetni a várakozással. A kiváló képminőség – max. 1200×1200 dpi felbontással – minden alkalommal élénk, vibráló nyomatokat garantál.
  Az egygombos megoldások és az intuitív menürendszer bárki számára átláthatóvá teszik a működtetést és a karbantartást. Az egyszerű beolvasás és a környezetbarát másolás – amely több oldal egy nyomatban való nyomtatásával papírt és pénzt takarít meg – jelentősen növeli a hatékonyságot. A jól olvasható, 7 soros, háttérvilágítású, színes kijelző a felhasználó számára szükséges minden információt megjelenít. A minden-az-egyben kazetta egyszerűsíti a karbantartást és növeli a megbízhatóságot.
  Ossza meg könnyedén a dokumentumokat hálózati kapcsolaton keresztül vagy közvetlenül USB-memóriaeszközre.
  A Canon On-Demand Fixing technológiája pénztakarékos megoldást biztosít anélkül, hogy kompromisszumot kötne a teljesítmény terén, ugyanakkor csökkenti a környezetkárokat. ENERGY STAR® kompatibilitásának köszönhetően az i-SENSYS MF8230Cn fogyasztása alvó módban mindössze 1 W, így piacvezetőnek és kategóriája egyik legenergiatakarékosabb készülékének számít.

  Technikai adatok:
  alt