Flatbed Scanner Unit 101

Flatbed Scanner Unit 101

Az USB-kábellel egyszerűen csatlakoztatható, választható 101-es síkágyas lapolvasó egység a Canon DR sorozatú lapolvasók széles skálájával működik együtt.  Ideális sérülékeny és kötött dokumentumoktól, és 50%-kal hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé, mint más, hasonló kategóriájú készülékek. A nagy sebességű és nagy felbontású (1200 dpi) nyitott lapolvasást egyedi, állítható fedél és megvilágítás-szabályzás segíti.

 

   

  • Rugalmas, USB-csatlakozás az imageFORMULA lapolvasók széles skálájához
  • Akár 50%-kal nagyobb hatékonyságot eredményező nagy sebességű lapolvasás
  • Folyamatosan nyitott beolvasás egyedi, környezeti fényt kiküszöbölő üzemmód segítségével
  • Állítható fedél által biztosított rugalmasság a különféle méretű és fajtájú dokumentumoknál, akár legal size méretig
  • Kimagasló minőségű, 1200 dpi felbontású lapolvasás és kiváló képfeldolgozási lehetőségek
  • Rugalmas kettős lapolvasás, egyetlen dokumentum létrehozásával

A 101-es síkágyas lapolvasó egység a Canon DR sorozatú lapolvasók széles skálájához csatlakozik, és könnyű, sokoldalú lehetőséget biztosít olyan anyagok beolvasására, amelyek automatikus dokumentumadagoló használatával nem olvashatók be. A síkágyas lapolvasó ideális könyvek, magazinok és kötött vagy törékeny anyagok beolvasására, és hasznos választás nagy sebességű és nagy felbontású lapolvasáshoz. Az irodában egyszerűen mozgatható a különféle Canon lapolvasókkal együttes használathoz, de ha nincs rá éppen szükség, könnyen el is rakható, értékes helyek felszabadítása érdekében.
Az USB általicsatlakozás szinte az összes DR sorozatú Canon lapolvasóhoz nagyobb rugalmasságot jelent: amikor alkalmi síkágyas lapolvasásra van szüksége a rendszeresen kötegelt beolvasásra használt Canon lapolvasója mellett.
A 101-es síkágyas lapolvasó egység, a Canon DR sorozatú lapolvasók széles skálájához csatlakoztatva, hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. A gyors lapolvasási sebesség – kevesebb mint három másodperc egy A4 méretű lapnál – 50%-kal több időt takarít meg az Ön számára, mint más, hasonló kategóriájú készülékek. Akár egészen nagy, legal size méretű (216 x 356 mm), vagy egészen kicsi tételről, útlevélről vagy névjegykártyáról van szó, a készülék ideális a széles mérettartományú tételek gyors és költséghatékony beolvasásához.
Az egyedi, környezeti fényt kiküszöbölő üzemmód ugyanazt a kiváló minőséget garantálja a nyitott lapolvasás esetén, mint lecsukott fedél mellett. Ez nagy javulást jelent a hatékonyságban, ha gyorsan kell nagy mennyiségű anyagot beolvasni.
A kiváló képminőség biztosítása érdekében a síkágyas lapolvasó nagy optikai felbontással – 1200 dpi – rendelkezik. Az eszköz használhatóságát növeli a DR sorozatú lapolvasóknál megtalálható sokféle képfeldolgozási jellemző, például az automatikus színfelismerés, az automatikus átméretezés, a kiegyenesítés és a szövegtájolás-felismerés. Egyszerűen csak helyezze a lapot a síkágyas lapolvasóra, és hagyja dolgozni a készüléket – tökéletes képeket készít minden beolvasáskor.
A Canon DR sorozat lapolvasói és a 101-es síkágyas lapolvasó közti rugalmas interfész segítségével a lapadagolós és a síkágyas készülékből egy művelettel olvashat be anyagokat. A felhasználók így hatékonyabban rendezhetik dokumentumaikat, és termelékenyebbekké válhatnak, ha többféle formátumú anyagot egyetlen fájlba be tudnak olvasni.
A 101-es síkágyas lapolvasó egység megfelel az ENERGY STAR előírásainak – kevesebb energiát használ, így kisebb költséggel üzemel.

A 101-es síkágyas lapolvasó egység kompatibilis a következőkkel: imageFORMULA DR-2010C, DR-2510C, DR-3010C, DR-4010C, DR-6010C, DR-6050C, DR-7550C és DR-9050C.

Technikai adatok
alt