i-Sensys LBP6680x

i-Sensys LBP6680x

A lézernyomtatók új generációjába integrált MEAP révén az i-SENSYS LBP6680x példát mutat a   termelékenység, a biztonság, a környezetvédelem és a megoldások integrációja terén.

 

 

    

  • 33 lap/perc, az első másolat 6 másodperc alatt készül el
  • 1200×1200 dpi nyomtatási felbontás
  • 768 MB beépített memória
  • Intuitív kezelőpanel
  • PCL5e/6 és Adobe® PostScript támogatás
  • Gigabit Ethernet
  • Beágyazott MEAP
  • IP Sec & LAN IEEE 802.1x megfelelés
  • Közvetlen nyomtatás USB-háttértárról

A nyomtatóba a Canon alkalmazásfejlesztésre szolgáló, Java-alapú platformja, a MEAP is integrálva van, amely olyan testreszabott alkalmazások futtatását teszi lehetővé, amelyekkel az i-SENSYS LBP6680x meglévő megoldásokba integrálható. Ezáltal a nyomtató a uniFLOW rendszerekbe is problémamentesen integrálható, így leegyszerűsödik a nyomtatás, ugyanakkor csökkennek a költségek.
A hálózatkész i-SENSYS LBP6680x maximális hatékonyságot biztosít a leterhelt irodákban. Ez a kompakt készülék az asztalon is elfér, így a felhasználók élvezhetik egy kéznél lévő nyomtató kényelmét. Gyorsan készít professzionális minőségű nyomatokat – mindössze 33 oldal/perc sebességgel. Az első nyomat mindössze 6 másodperc alatt elkészül, így nincs fölösleges várakozás.
Ez a nyomtató minden alkalommal professzionális nyomtatási minőséget nyújt. Az i-SENSYS LBP6680x akár 1200×1200 dpi felbontásra képes, így minden esetben tökéletes eredményt produkál. A nyomtató alapfelszereltségben 768 MB memóriával rendelkezik, így éppúgy megbirkózik a nagy méretű, összetett dokumentumokkal és képekkel, mint a hálózati nyomtatás kihívásaival.
Az i-SENSYS LBP6680x nyomtató használatát a kezdő felhasználók is könnyedén elsajátíthatják. Az intuitív, 5 soros LCD kijelző segítségével egyszerű az üzembe helyezés, és könnyedén navigálhat a készülék különböző beállításai között.
Az i-SENSYS LBP6680x zökkenőmentesen hálózatba integrálható, így a nyomtatóeszközök megosztása még egyszerűbb lesz. Beépített Gigabit Ethernet hálózati kártyájának köszönhetően nagy munkamennyiséggel is könnyedén megbirkózik, a hálózat megterhelése nélkül. Bármilyen üzleti környezetbe remekül integrálható, mivel támogatja a PCL5e/6 ipari szabványt és az Adobe® PostScript nyomtatást is.
Védje és tartsa biztonságban adatait az imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készüléknél megszokott, magas szintű biztonsági funkciókkal. A készülék többek között IPSec és LAN IEEE 802.1x megfelelést nyújt. A választható biztonságos postafiók-nyomtatásnak köszönhetően a bizalmas anyagok garantáltan nem jutnak illetéktelen kezekbe.
Az i-SENSYS LBP6680x készüléknek köszönhetően bármilyen USB-tárolóeszközről közvetlenül nyomtathat. Az egyszerű kijelzőn könnyűszerrel kiválaszthatja a támogatott fájltípusok egyikét – Tiff, JPEG, PDF és XPS –, és pillanatok alatt kinyomtathatja a dokumentumokat.

Technikai adatok
alt