Wu-10

Wu-10

A hordozható WU10 egység segítségével vezeték nélkül végezhet beolvasást mobilkészülékekre, így igazán mobil beolvasási élményt biztosít, hiszen nem kell kábelen keresztül hálózati ponthoz vagy külső tápegységhez csatlakozni.

 

 • Vezeték nélküli beolvasás mobil munkavégzéshez
 • Egyszerű használat
 • Teljesen feltöltött akkumulátorral akár 400 színes kép (200 dpi) beolvasása
 • Kompatibilis Mac, PC, iOS és androidos készülékekkel
 • Beolvasás közvetlenül táblagépről vagy okostelefonról
 •  

  Az opcionális WU10 Wi-Fi egység az imageFORMULA mobil lapolvasó termékcsalád tökéletes kiegészítője. A felhasználók vezeték nélkül végezhetnek beolvasást, legyenek akár úton, akár az irodában, így hatékonyan tudnak dolgozni anélkül, hogy tápellátáshoz vagy hálózathoz kellene csatlakozniuk.
  A WU10 Wi-Fi egység használata egyszerű – csak csatlakoztassa USB-kapcsolaton keresztül egy áramellátást biztosító mobil lapolvasó készülékhez, és élvezze a vezeték nélküli munka szabadságát. Az intuitív, színkódolt információs panelnak köszönhetően könnyen kezelhető, így senkinek nem okoz gondot a használata.
  A Wi-Fi funkcióval bárhol végezhet beolvasást – az irodában, otthon, út közben vagy ügyfélszolgálati pultnál. Gyorsítsa fel az adathitelesítési és a döntéshozatali folyamatokat az olyan fontos információk, például szerződések, személyazonosító igazolványok vagy számlák mobilra, táblagépre vagy számítógépre történő beolvasásával, majd küldje el azokat egy előre megadott üzleti munkamenetbe vagy felhőalapú alkalmazásra. A WU10 egység lehetővé teszi akár 400 kép beolvasását (200 dpi), ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, így maradéktalan teljesítmény mellett élvezheti a gyors, mobil beolvasást.
  Az opcionális Wi-Fi egység hozzáférési pont és állomás módú (egyenrangú) környezetben egyaránt működik. A folyton utazó mobil munkaerő Canon mobil lapolvasóhoz csatlakoztathatja a WU10 egységet, amivel közvetlen vezeték nélküli kapcsolatot hozható létre a mobiltelefonnal vagy táblagéppel. Az irodában a lapolvasó a vállalat Wi-Fi hálózatán vagy közvetlen Wi-Fi kapcsolaton keresztül osztható meg a felhasználócsoporton belül.
  A CaptureOnTouch Mobile nagy teljesítményű dokumentumolvasó szoftver segítségével rugalmasan, közvetlenül iPhone, iPad és androidos készülékekre végezheti el a beolvasás. Takarítson meg értékes időt olyan funkciókkal, mint például a kétoldalas dokumentumok egyutas beolvasása. Az olyan továbbfejlesztett képfeldolgozó eszközök, mint például az automatikus dokumentumméret-felismerés, kiegyenesítés, illetve az üres oldalak törlése, mindig gondoskodnak a kiváló képminőségről. Ez az ingyenes alkalmazás iOS és androidos készülékekhez egyaránt elérhető. Ha úton van, a nagyobb hatékonyság érdekében kötegelt beolvasást is végezhet, illetve a felhőbe vagy üzleti munkamenetekbe mentheti az összegyűjtött információt. Bővebb tájékoztatásért tekintse meg a kapcsolódó szoftvert.

  Technikai adatok:
  alt