ScanFront 330

ScanFront 330

Kompakt és megbízható színes hálózati dokumentumolvasó, amely növeli a hatékonyságot és lecsökkenti az informatikai kiadásokat a gyors és egyszerű működésnek, a központosított kezelésnek és a meglévő alkalmazásokba és munkamenetekbe való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően.

  

 • Elegáns, kompakt kialakítás
 • Gyors és megbízható dokumentumolvasás
 • Felhasználóbarát működtetés személyre szabható feladatgombokkal
 • Kisebb informatikai költség a távkezelésnek és hálózati integrációnak köszönhetően
 • Fejlett biztonsági funkciók
 • A webalapú fejlesztőkészlet segítségével egyszerűen az igényekre szabható

  A kompakt ScanFront 330 segítségével gördülékenyebben zajlanak a munkafolyamatok, az akár 30 lap/perces beolvasási sebességnek köszönhetően pedig csökkenthetők a költségek. A felhasználók gyorsan és biztonságosan küldhetik el a dokumentumokat egyszerre akár több különböző célhelyre is a hálózaton keresztül. Az új tervezésű papíradagoló görgős mechanizmusának és az egyenes papírpályának köszönhetően a felhasználók vegyesen is beolvashatják a különböző típusú dokumentumokat, legyen köztük akár vastag vagy vékony papír, sima vagy dombornyomott kártya, 1 méter hosszú vagy A3 méretű dokumentum (ívlapos üzemmódban).
  A ScanFront 330 készülékkel egyszerű és kényelmes a beolvasás. Az intuitív, nagy felbontású 8,4″ érintőképernyő és a személyre szabható feladatgombok biztosítják a fájlok különböző helyekre, például e-mailbe, hálózati mappába, FTP-re, USB-eszközre, faxba vagy nyomtatásra történő gyors és pontos továbbítását. A hasznos és időtakarékos funkciók között van a beolvasás e-mailbe funkció, amellyel a felhasználók gyorsan elküldhetik a dokumentumokat saját e-mail címükre, vagy az ad hoc faxolás, ahol beolvasás közben adhatók meg a faxolási adatok.
  A ScanFront 330 egyszerűen telepíthető, kezelhető és szervizelhető, így használatával jelentős informatikai költség takarítható meg. Az új dokumentumolvasó bármikor hozzáadható a hálózathoz külön hardver vagy szoftver nélkül, és kiszolgáló szoftver telepítése nélkül is használható. A rendszergazda akár távolról is frissíthet, menthet és helyreállíthat több készüléket is egy egyszerű internetböngészővel, illetve párhuzamosan a ScanFront Administration Tool eszközzel.
  A készülék bonyodalmak nélkül integrálható az üzleti alkalmazásokba. A metaadatokat tartalmazó indexfájlok (CSV vagy XML formátumban) a beolvasással együtt átvihetők, az adatokból pedig fájlnév generálható, ami egyszerűbbé teszi a fájlok osztályozását a háttériroda rendszerben. A fejlesztők számára szoftverfejlesztő készletek is elérhetők, köztük a webalapú verzió is, amellyel a ScanFront szoftver külön internetes vagy felhőalapú kiszolgálóról is futtatható. Ez sokkal szabadabb integrációs lehetőségeket kínál a fejlesztők és informatikai részlegek számára, hogy létrehozhassák saját testre szabott integrált megoldásaikat az általuk használt üzleti alkalmazásoknak megfelelően.
  A ScanFront 330 számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyekkel a felhasználók maguk vezérelhetik az információ-hozzáférés, -kezelés és -továbbítás minden mozzanatát. Ilyen biztonsági funkció az azonosítóhoz kötött bejelentkezés, a jelszó-hitelesítés és az automatikus kijelentkeztetés egy bizonyos használaton kívül töltött idő után. A felhasználói korlátozások és a felhasználói tevékenységek központilag felügyelhetők, míg a biztonságos dokumentumküldésről a PDF-titkosítás, a biztonságos megtekintésről, szerkesztésről és nyomtatásról pedig a jelszavas védelem gondoskodik.

  Technikai adatok:
  alt