iR5065Ne

iR5065Ne

A Canon kiemelkedő értéket kínál, miközben a közkedvelt irodai eszközök újragyártásának köszönhetően a fenntarthatóság tekintetében is az élen jár. Az iR5065Ne gazdaságos és környezetbarát megoldást kínál a nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatást végző, nagy munkaterhelésű irodák számára.

 

 

  • Fekete-fehér újragyártott irodai készülék
  • Nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra és küldésre egyaránt alkalmas
  • 65 lap/perc teljesítmény
  • 4150 lapos papírkapacitás
  • Támogatott papírsúly max. 200 g/m²
  • A HDD adattörlő az alapfelszereltség része
     

     

Elgondolkodott már valaha azon, mi történik az irodai multifunkciós készülékekkel a lízingelési időszak után? A Canonnál arra törekszünk, hogy ügyfeleink kiszolgálása és vállalatunk fejlődése során kiemelt figyelmet fordítsunk a környezetvédelemre és termékeink teljes élettartamának nyomon követésére. Ezért dolgoztuk ki az újragyártási programunkat. A lízing szerződés lejárta után Európa-szerte begyűjtjük és elküldjük a készülékeket, a Canon németországi, giesseni gyárába, ahol egy szigorú újragyártási és minőségbiztosítási eljárás során átalakulnak és vadonatúj készülék formájában születnek újjá, amely funkcióival, teljesítményével és garanciális szolgáltatásaival újabb ügyfeleket örvendeztet meg.
Újragyártott termékcsaládunkban a meglévő alkatrészeknek és anyagoknak csaknem 93%-át újrahasznosítjuk, ami drasztikusan csökkenti az új nyersanyagok iránti igényünket. Ily módon az újonnan gyártott multifunkciós készülékhez képest akár 50%-kal csökkenteni tudjuk széndioxid-kibocsátásunkat. A készülékek konfigurációjának jól átgondolt megtervezésével a tárolás és a szállítás során szükséges csomagolóanyagok mennyiségét is jelentősen csökkentjük.
Az iR5065Ne 65 lap/perc (A4) sebességgel és lenyűgöző, 4150 lapos papírkapacitással bír, ami a legleterheltebb időszakokban is zökkenőmentes működést biztosít. Az automatikus kétoldalas nyomtatás növeli a termelékenységet és csökkenti a papírfelhasználást, az alapfelszerelésként biztosított automatikus kétoldalas dokumentumadagoló pedig lehetővé teszi a többoldalas dokumentumok egyszerű másolását. Az opcionális finiserrel sarok- és kettős tűzés funkció is elérhető. Az iR5065Ne üzemeltetetése az teljes újragyártott termékcsaládra jellemző iR kezelőfelülettel ellátott színes érintőképernyőnek köszönhetően nagyon egyszerű. A postafiók és biztonságos nyomtatás funkciót is támogatja.
Az alkatrészek és az anyagok újrahasznosítása révén megtakarításainkból ügyfeleink is profitálhatnak, hiszen rendkívül kedvező áron juthatnak fenntartható készülékeket. A Canontól megszokott módon az iR5065Ne rendelkezik MEAP platformmal, és az alkalmazások (pl. uniFLOW és eCopy) széles körét támogatja. A beállítások kényelmesen konfigurálhatók az iWMC használatával, az e-Maintenance funkcióval pedig megoldható a készülék távoli felügyelete és a számlálók leolvasása.

Technikai adatok: