iR C3580Ne

iR C3580Ne

Az iRC3580Ne a minőség és a teljesítmény feladása nélkül támogatja a környezetvédelmi céljainak elérését. Az automatikus dokumentumadagolóval felszerelt készülék nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra, küldésre és faxolásra egyaránt alkalmas.

 

  • Színes multifunkciós irodai készülék
  • Nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra, küldésre és faxolásra egyaránt alkalmas.
  • Teljesítmény: fekete-fehér: 35 oldal/perc, színes: 30 oldal/perc
  • Papírkapacitás: 2250 lap
  • Belső vagy külső dokumentum-kiviteli lehetőségekkel rendelkezik.
  •  

 

A Canon Gyárilag újjáépített új modellek programjával arra törekszik, hogy ügyfelei kiszolgálása során kiemelt figyelmet fordítson a környezetvédelemre. Hosszú múltra visszatekintő gyártási tapasztalatunkra támaszkodva kiválasztjuk az elmúlt évek legnépszerűbb modelljeit, és újjáépítjük őket a Canon németországi, giesseni gyárában. A szigorú folyamat és minőségbiztosítás eredményeképpen kiváló minőségű multifunkciós készülékeket nyújtunk kedvező áron, jelentősen csökkentett széndioxid-kibocsátás mellett.
Újragyártott termékcsaládunkban a meglévő alkatrészek és anyagok súlyának akár a 93%-át is újból felhasználjuk, ezáltal az előállításukhoz drasztikusan kevesebb új nyersanyagra van szükség. Ennek eredményeként az iR3580Ne 86,7%-kal kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint az eredeti modell*. A készülékek konfigurációjának jól átgondolt megtervezésével a tárolás és a szállítás során jelentősen csökkentjük szükséges csomagolóanyagok mennyiségét is.
Az iRC3580Ne percenként 30 színes és 35 fekete-fehér oldal előállítására képes, és alapkonfigurációban bőséges papírkapacitást, automatikus kétoldalas műveleteket, automatikus dokumentumadagolóval támogatott kiváló lapolvasási képességeket biztosít. Mindez kiegészíthető opcionális nagy tömörítésű PDF és OCR technológiával a hálózati átvitel és a beolvasott dokumentumok felhasználhatóságának javítása érdekében a teljes irodai munkafolyamatban.
Az alkatrészek és az anyagok újrahasznosítása lehetővé teszi, hogy a megtakarításokat az ügyfeleink is élvezzék, hiszen rendkívül kedvező áron juthatnak hozzá ezekhez a készülékekhez. A biztonságos nyomtatás és a postafiók funkció a merevlemez titkosításával és a felülírási lehetőségekkel együtt biztonságérzetet ad az információk biztonsága és sérthetetlensége tekintetében. Az iR3580Ne rendelkezik MEAP platformmal, és az alkalmazások (pl. uniFLOW és eCopy) széles körét támogatja. A beállítások kényelmesen konfigurálhatók az iWMC használatával, az e-Maintenance funkcióval pedig megoldható a készülék távoli felügyelete és a számlálók leolvasása.

*A Canon belső módszere szerint számított érték. A 2013. április–júniusi termelési adatok alapján számítva. Az érték a begyűjtött termékek állapotától függően változhat.

Technikai adatok: