iR Advance 4251i

iR Advance 4251i

Ez a leterhelt munkacsoportok és részlegek számára kifejlesztett, produktív és sokoldalú imageRUNNER ADVANCE a hatékony teljesítményt intelligens dokumentum-munkafolyamatokkal párosítja.

 

 • Nagy hatékonyságú és megbízható készülék max. 51 lap/perc teljesítménnyel
 • Testre szabható, 21,3 cm-es színes SVGA érintőpanel
 • Max. 4980 lapos papírkapacitás
 • Gyors rögzítési és zökkenőmentes integrálási képességek
 • Automatikus dokumentumkiviteli és biztonsági opciók
 • Kiemelt energiahatékonyság
 •  

  A robusztus kialakítás, a gyors dokumentumkiadás, az automatikus dokumentumkivitel és az akár 4980 lapos papírkapacitás révén az imageRUNNER ADVANCE 4251i megbirkózik a leterhelt munkacsoportok és részlegek munkaterhelésével. A színes érintőképernyő, az intuitív menük és az intelligens felhasználó-hitelesítés minden eddiginél egyszerűbb használatot tesz lehetővé. A dokumentumok gyorsan beolvashatók, biztonságossá tehetők, aláírhatók, nyomon követhetők, archiválhatók és elküldhetők számos célhelyre, számos formátumban. Az összes imageRUNNER ADVANCE eszköz közvetlenül integrálható számos hatékony dokumentumkiadó és -kezelő szoftverrel, ami a dokumentumkezelés teljes körű optimalizálását teszi lehetővé.
  A díjnyertes¹ intelligens felhasználó-hitelesítő funkciónak köszönhetően szabályozhatja a hozzáférést és a felhasználói jogosultságokat, a szoftver által készített jelentések segítségével pedig biztosíthatja a láthatóságot és a tevékenységek nyomon követését. Az irányítási költségek csökkentése érdekében ez a multifunkciós készülék több eszköz funkcióit egyesíti, továbbá jól kezelhető egy imageRUNNER ADVANCE készülékekből álló flotta részeként. A uniFLOW szoftver további hatékonyságnövelést kínál a költséghely-kiválasztás, a nyomtatási feladatok átirányítása és a részletes jelentéskészítés révén.
  Az információkat olyan standard funkciók védik, mint például a biztonságos nyomtatás, a felhasználói hozzáférés és jogok ellenőrzése, a tevékenységjelentés, valamint a feladatok biztonságos törlése a merevlemez-meghajtóról. A kiegészítő biztonsági opciók a legmagasabb szintű megfelelőséget és olyan iparágra jellemző funkciókat biztosítanak, mint a biztonsági kockázatok megelőzése az adatvesztés megakadályozásával valamint a nyomatok, másolatok, beolvasások és faxok auditálásával.
  Az iparági szabványok támogatása és az imageRUNNER ADVANCE nagy teljesítményű MEAP platformja biztosítja a zökkenőmentes integrációt az informatikai környezetekbe és a szoros kapcsolatot a Canon díjnyertes dokumentumkezelési megoldásaival². Az egyenletes teljesítményt nyújtó imageRUNNER ADVANCE platform és a kezelési eszközök lehetővé teszik a készülék központi és hatékony konfigurálását, kezelését és frissítését – egyenként vagy akár egy nagyobb készülékpark részeként –, valamint a nyomon követést, jelentést és diagnosztizálást a proaktív és hatékony karbantartás érdekében.
  Ez a díjnyertes technológiákon³ alapuló, ENERGY STAR® minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC) értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban mindössze legfeljebb 1 W-ot fogyaszt. A legmagasabb szintű környezetvédelmi szabályoknak megfelelő készülék bizonyos részei bio- és újrahasznosított műanyagból készülnek.

  • 1 A Canon univerzális bejelentkezéskezelője kapta a BLI „Kiváló eredmény az innovációban” díját. Forrás: www.buyerslab.com
  • 2 A Canon nyerte el a BLI 2013. évi „Az év dokumentum-képalkotási megoldásokat tartalmazó termékcsaládja” díját. Forrás: www.buyerslab.com
  • 3 A Canon nyerte el a BLI 2013. évi „Az év energiatakarékos termékcsaládja” díját. Forrás: www.buyerslab.com
  • * Az ENERGY STAR (www.eu-energystar.org) tesztelési módszere alapján.

   Technikai adatok:
   alt