i-Sensys LBP7780Cx

i-Sensys LBP7780Cx

A Canon első osztályú A4-es lézernyomtatója 32 lap/perc sebességre képes színes és fekete-fehér módban egyaránt. Az új generációs MEAP technológia révén rendkívül sokoldalú, így tökéletes választás nagy mennyiségeket nyomtató vállalati munkacsoportok számára.

 

 • 32 lap/perc színes és fekete-fehér professzionális lézernyomtatás
 • Akár 9600 x 600 dpi-nek megfelelő nyomtatási felbontás
 • A gyors elsőnyomat-készítés jóvoltából nincs várakozás
 • Az első nyomat 10,4 másodperc alatt elkészül
 • Beágyazott MEAP
 • 1100 lapos papírkapacitás
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás
 • Hálózatkész

  Az LBP7780Cx készülék az integrált Java-alapú alkalmazásfejlesztési platformunk, a MEAP segítségével többféle megoldásba, például a uniFLOW rendszerekbe is beépíthető, így egyszerűbb a nyomtatás, ugyanakkor csökkennek a költségek.
  A nagy sebességű lézernyomtatóval időt takaríthat meg: fekete-fehérben és színesben egyaránt percenként 32 (A4) oldal nyomtatására képes, és az első nyomat mindössze 10,4 másodperc alatt elkészül. A nagy igénybevételű üzleti munkacsoportok számára ideálisan használható: az alvó üzemmódból történő gyors visszaállásnak köszönhetően nem kell sokat várni a dokumentumokra. Minimalista kialakítása révén minden irodában kényelmesen elfér.
  A megnövelt, 9600 x 600 dpi nyomtatási felbontás és az automatikus képfinomítás tökéletes kivitelt biztosít. Automatikusan simítja a szöveget és a grafikát.
  Tartsa biztonságban adatait az imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készüléknél megszokott, magas szintű biztonsági funkciókkal. A készülék többek között IPSec és LAN IEEE 802.1x megfelelést nyújt. A választható biztonságos postafiók-nyomtatás megakadályozza, hogy a bizalmas anyagok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
  Az ötsoros LCD kijelzővel gyerekjáték a nyomtató használata. Alapfelszereltségként 500 lapos kazettát és 100 lapos tálcát tartalmaz. A kiegészítő 500 lapos kazettával bővített, összesen 1100 lapos papírkapacítás a legnagyobb igénybevételt is kielégíti. A Canon minden-az-egyben kazetta (amely a tonert és az összes fontos összetevőt tartalmazza) másodpercek alatt kicserélhető. A nagyobb kapacitású fekete tonerkazetta révén még kevesebb a kazettacsere miatti állásidő.
  A professzionális kivitelt lehetővé tévő LBP7780Cx készülék automatikusan a dokumentum mindkét oldalára nyomtat  így papírt takarít meg, ugyanakkor az általános költségeket is csökkenti.
  A beépített Gigabit Ethernet csatlakozó problémamentes hálózati integrációt biztosít, így megkönnyíti a nyomtatási erőforrások megosztását és a nagy volumenű nyomtatási feladatok kezelését. Az LBP7780Cx nyomtató a PCL5e/6 iparági szabványt és az Adobe® PostScript nyomtatást is támogatja.
  Az LBP7780Cx a TIFF, JPEG, PDF és XPS fájlok USB-adattárolóról történő nyomtatására is képes.
  Az LBP7780Cx nyomtató a kategóriájában egyik legjobb jellemző átlagos energiafogyasztási (TEC) besorolása révén visszafogja a környezetre gyakorolt káros hatásokat, így a kisebb fenntartási költségek mellett a környezetvédelmi és fenntarthatósági célkitűzések elérését is támogatja.

  Technikai adatok:
  alt