Flatbed Scanner Unit 201

Flatbed Scanner Unit 201

Élvezze a rugalmas kettős beolvasási művelet kínálta előnyöket a Canon FSU-201-es síkágyas lapolvasóval és az imageFORMULA termékcsaláddal, amely nagyobb változatosságot és precizitást kínál könyvek, újságok és törékeny dokumentumok beolvasásakor.

 

 • Nagy teljesítményű A3-as síkágyas lapolvasó
 • A3-as méretű hordozók beolvasása mindössze 3,5 másodperc alatt
 • Zökkenőmentes csatlakozás az imageFORMULA lapolvasókhoz*
 • Kivételes képfeldolgozási funkciók
 • Rugalmas kettős lapolvasás egyetlen fájlba
 • Tökéletes a könyvkötött és törékeny dokumentumok digitalizálásához

   

  A Canon FSU-201-es síkágyas lapolvasója nagy sebességű A3-as beolvasást kínál akár 3,5 másodperc alatt, 200 dpi felbontás mellett. A Canon LED-es fényforrás technológiájának köszönhetően nincs szükség bemelegedési időre, így a készülék azonnal használható. DR-lapolvasóhoz csatlakoztatva élvezheti a nagy sebességű kötegelt beolvasás és a gyors A3-as méretű síkágyas lapolvasás előnyeit. Lényeges időmegtakarítás és nagyobb hatékonyság egyben.
  Az FSU-201-es A3-as síkágyas lapolvasó hordozók széles köréhez ideális, például könyvek, főkönyvek és törékeny dokumentumok beolvasására – tökéletes választás kormányzati hivatalok, könyvtárak, építőipari vállalatok és irodák számára.
  A Canon imageFORMULA lapolvasók és a FSU-201-es síkágyas lapolvasó közötti zökkenőmentes csatlakoztathatóság lehetővé teszi a lapolvasás hatékonyabb vezérlését, továbbá egyetlen műveletben optimalizálja az automatikus dokumentumadagolóval (ADF) végzett és a síkágyas beolvasást. Akár különböző formátumokat is beolvashat egyetlen dokumentumfájlba, amelyet aztán közvetlenül elküldhet a különböző kimeneti célhelyekre, például e-mail címre, mappákba és népszerű adatkezelési alkalmazásokba. A lapolvasók közötti intelligens kommunikáció azt jelenti, hogy a készülékek csatlakoztatása esetén az A3-as síkágyas lapolvasó megkezdi a beolvasást, ha azt érzékeli, hogy nincs papír a DR-lapolvasó dokumentumadagolójában.
  Az FSU- 201-es síkágyas lapolvasó fejlett képfeldolgozási funkciók széles körét kínálja, többek között az intelligens, környező fényt kiszűrő módot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felnyitott fedél mellett végezzék a lapolvasást, és mégis kiváló minőségű képeket kapjanak. Ez nagy mértékben növeli a hatékonyságot, ha gyorsan kell nagy mennyiségű anyagot beolvasni. Ugyanakkor „megörökölte” a DR-lapolvasó képfeldolgozási funkciókat is, például az automatikus oldalméret-felismerést, a kiegyenesítést és a MultiStream funkciót – így Ön mindig kiváló minőségben végezheti el a beolvasást.

  Technikai adatok:
  alt