DR-G1130

DR-G1130

Nagy sebességű, kiváló minőségű A3-as lapolvasó speciális lapolvasási alkalmazásokhoz és kiemelten fontos munkákhoz. Tökéletes választás központosítottvagy távoli irodák, illetve lapolvasásra specializálódott irodák számára.

 

   

 • Nagy sebességű A3-as színes beolvasás akár 200 kép/perces sebességgel
 • 500 lapos automatikus dokumentumadagoló
 • Megbízható adagoló a különböző dokumentumtípusok kezeléséhez
 • A készülék elején elhelyezkedő papíradagoló és U alakú papírvezetés a kényelmes használatért
 • Robusztus kialakítás, amely bírja a terhelést
 • Kiváló minőségű képfeldolgozás

   
  A nagy sebességű DR-G1130 lapolvasó még hatékonyabbá teszi a munkát. Akár 130 oldal/perces vagy 260 kép/perces fekete-fehér és szürkeárnyalatos beolvasásra is képes. A speciális processzor segítségével akkor is maximális sebesség érhető el, ha több képfeldolgozó funkció működik egyszerre. Az 500 lapos dokumentumadagolóval nagyobb kötegek is beolvashatók, így értékes idő takarítható meg.
  A különleges papírkezelési funkciók javítják a beolvasás hatékonyságát és gondoskodnak a tökéletes eredményről akár kevert típusú dokumentumok esetén is. Az egyenes papírbeviteli pályának köszönhetően egyenletesebb a beolvasás és elkerülhető főként a vékony papírlapok sérülése, míg a három papíradagoló mód gondoskodik a különböző dokumentumtípusok megbízható kezeléséről. A tűzőkapocs-érzékelőknek köszönhetően a DR-G1130 megakadályozza a dokumentumok sérülését, míg az ultrahangos kettősbehúzás-felismerés figyelmezteti a felhasználót, ha a készülék netalántán két lapot húzna be egyszerre.
  A DR-G1130 papíradagolója a készülék elején helyezkedik el, ami akár kényelmes ülő helyzetből is lehetővé teszi a dokumentumok betöltését és eltávolítását. A szemmagasságban elhelyezkedő kezelőpanel és feladatgombok szintén a felhasználó kényelmét szolgálják.
  Kompakt mérete ellenére a DR-G1130 robusztus felépítése bírja a modern vállalatokra jellemző munkatempót, hiszen akár napi 30 000 beolvasásig is terhelhető. Egyaránt tökéletes megoldást jelent különböző ágazatok számára, legyen szó központi vállalati irodákról vagy lapolvasásra specializált irodákról.
  A kimagasló minőség folyamatos fenntartásának érdekében a DR-G1130 intelligens képfeldolgozó funkciók egész sorával rendelkezik. A speciális kiegyenesítési módszernek köszönhetően a lapolvasó nemcsak érzékeli és kiegyenesíti a ferdén betöltött dokumentumokat, hanem azt is ellenőrzi, hogy a beolvasott képeken maradt-e ferde szöveg. Az Ívlapos móddal akár A1-es méretű adathordozók is beolvashatók A MultiStream funkció kettős képkimenetet hoz létre: optikai karakterfelismerő alkalmazásokhoz fekete-fehéret, archiváláshoz pedig színeset, míg a karakterkiemelő funkció javítja az olvashatóságot a jobb optikai karakterfelismerés érdekében.
  A kötegelt anyagok egyszerű beolvasása érdekében a DR-G1130 csatlakoztatható a Canon opcionális FSU-201 A3-as vagy FSU-101 A4-es síkágyas dokumentumolvasóihoz. A további opcionális tartozékok között szerepel az utónyomtató egység és a dokumentumazonosító-kódoló. A Canon mellékelt CapturePerfect szoftverének segítségével könnyedén végezhető kötegelt beolvasás SharePoint csatlakozással.

  Technikai adatok
  alt