CanoScan LIDE 220

CanoScan LIDE 220

A LiDE lapolvasó 4800 dpi felbontással működik, és a helytakarékosság jegyében állvánnyal van felszerelve az álló helyzetű beolvasáshoz. A kezelést még egyszerűbbé teszi az Auto Scan Mode, valamint a por- és karcoláseltávolítás.

 

  • 4800×4800 dpi felbontás 48 bites színképpel
  • 300 dpi felbontású, A4-es beolvasás 10 mp alatt
  • 5 EZ gomb: automatikus beolvasás, másolás, e-mail és 2 PDF-funkció
  • Álló helyzetű beolvasás
  • A por- és karcolásnyomok automatikus csökkentése a fényképeken
  • Automatikus beolvasás mód: egyszerű beolvasás és mentés

Kezelje az összes fényképet és beolvasott dokumentumot egyszerűen, 4800×4800 dpi felbontás használatával. A 48 bites belső színmélységnek köszönhetően hihetetlenül részletgazdag fényképek készíthetők. A képérzékelő és az üveglap azonos szélességű, ami minden fényképről pontos, minőségi reprodukciót biztosít.
Az ultrakompakt, stílusos kivitelű lapolvasó minden háztartásban remekül beválik. A függőleges állványnak köszönhetően a készülék csak minimális helyet foglal. A beépített kivitelű fedél lehetővé teszi bármilyen típusú dokumentum – például könyvek – beolvasását, ugyanakkor stílusos megjelenést biztosít.
A lapolvasó 5 darab, egyetlen gombnyomással működtethető kezelőgombja egyszerű használatot biztosít. Az automatikus beolvasás gomb automatikusan felismeri az eredeti dokumentum típusát és segítségével a fényképek és dokumentumok egyetlen kattintással beolvashatók. A másolás, az e-mail és a két PDF-készítő gomb ugyanilyen egyszerű kezelést tesz lehetővé.
A fényképekhez rendelkezésre álló por- és karceltávolító funkcióval a képek javíthatók és szebbé tehetők. A funkció automatikusan csökkenti a port és a karcolásokat, ezenkívül helyreállítja a régi fényképek kifakult színeit.
Az Auto Document Fix technológia külön-külön javítja a beolvasott dokumentumok szöveges és grafikus részeit, illetve az azokban található képeket.
A további időtakarékos funkciók között az Auto Photo Fix II és a Solution Menu EX szerepel.
A lapolvasó tápellátását és csatlakoztatását egyetlen USB-kábel biztosítja, ami minimálisra csökkenti a kábelrengeteget.

Technikai adatok
alt