CanoScan LIDE 120

CanoScan LIDE 120

A kezdő szintű felhasználóknak szánt LiDE beolvasó EZ gombjaival egyszerűen kezelhető az automatikus beolvasás, a másolás, az e-mailküldés és a PDF-készítés. A kezelést még egyszerűbbé teszi az Auto Scan Mode, valamint a por- és karcoláseltávolítás.

 

  • 2400×4800 dpi felbontás 48 bites színképpel
  • 300 dpi felbontású, A4-es beolvasás 16 mp alatt
  • 4 EZ gomb: automatikus beolvasás, másolás, e-mail és PDF-funkció
  • A por és a karcolásnyomok intuitív csökkentése a fényképeken
  • Automatikus beolvasás mód: egyszerű beolvasás és mentés

A kezdő szintű lapolvasó az összes fényképet és beolvasott dokumentumot lenyűgöző, 2400×4800 dpi felbontással kezeli. A 48 bites belső színmélységnek köszönhetően rendkívül részletgazdag fényképek készíthetők. A képérzékelő és az üveglap azonos szélességű, ami minden fényképről éles és tiszta reprodukciót biztosít.
Az ultrakompakt, stílusos kivitelű lapolvasó minden háztartásban remekül beválik. A beépített kivitelű fedél lehetővé teszi bármilyen típusú dokumentum – például könyvek – beolvasását, ugyanakkor stílusos megjelenést biztosít.
A lapolvasó 4 darab, egyetlen gombnyomással működtethető kezelőgombja egyszerű használatot biztosít. Az automatikus beolvasás gomb automatikusan felismeri az eredeti dokumentum típusát és segítségével a fényképek és dokumentumok egyetlen kattintással beolvashatók. A másolás, az e-mail és a PDF-készítő gomb ugyanilyen egyszerű kezelést tesz lehetővé.
A fényképekhez rendelkezésre álló por- és karceltávolító funkcióval a képek javíthatók és szebbé tehetők. A funkció automatikusan csökkenti a port és a karcolásokat, ezenkívül helyreállítja a régi fényképek kifakult színeit. Az Auto Document Fix technológia külön-külön javítja a beolvasott dokumentumok szöveges és grafikus részeit, illetve az azokban található képeket. A további időtakarékos funkciók között az Auto Photo Fix II és a Solution Menu EX szerepel.
A lapolvasó tápellátását és csatlakoztatását egyetlen USB-kábel biztosítja, ami minimálisra csökkenti a kábelrengeteget.

Technikai adatok
alt