iR Advance C7270i

iR Advance C7270i

Ez a csúcskategóriájú irodai megoldás 65 lap/perc sebességgel, sokoldalúan és kiváló minőségben képes színes nyomatokat előállítani, tökéletesen illeszkedik a munkafolyamatokba, miközben védi az információt és a környezetet is.

 

  

 • Fekete-fehér nyomatok esetén 70 lap/perc, színes nyomatok esetén 65 lap/perc nyomtatási sebesség
 • 21,3 cm-es színes SVGA érintőpanel
 • Választható Canon vagy EFI Fiery alapú vezérlők
 • A 300 lapos egymenetes kétoldalas lapolvasóval percenként akár 200 képet beolvashat
 • Csúcskategóriájú dokumentum-kiviteli opciók
 • Kiemelt energiahatékonyság

   

 Az iR-ADV C7270i fekete-fehér nyomatok esetén 70 lap/perc sebességgel, színes nyomatok esetén 65 lap/perc sebességgel nyomtat, akár 300 g/m² súlyú médiumra is képes nyomtatni, és a maximális papírkapacitása eléri a 6900 lapot. A nagyteljesítményű beolvasóval a papíralapú dokumentumok olyan digitális újrahasznosítást lehetővé tevő, rugalmas formátumokba konvertálhatók, mint például Office Open XML PPT és Word. Amennyiben készülékét kiegészíti az opcionális Fiery alapú ColorPASS-GX400 vagy imagePASS-A2 vezérlővel, a gyors feldolgozás és a feladatkezelés és munkafolyamat automatizálás révén új távlatokat nyithat meg.
A személyre szabható, nagy 21,3 cm-es érintőképernyő egyedülálló felhasználói élményt nyújt A gyakori feladatok elvégzését egyszerűsítheti egygombos vezérléssel, így időt és energiát takarítva meg. A mobil munkavállalók hordozható készülékükön keresztül egyszerűen végrehajthatják a dokumentumok nyomtatását és beolvasását¹.
Az iR-ADV C7270i 1200×1200 dpi felbontású éles szöveget és jól kivehető képeket nyomtat, a pQ toner pedig kiegyenlített színeket és kiváló képminőséget nyújt. A csúcskategóriájú kiviteli opciók és a Canon iW Desktop szoftver lehetővé teszik a tűzést, a lyukasztást, a beillesztést, az egyszerű hajtogatási műveleteket és a gerinctűzött füzetek pontos és egyszerű létrehozását. A Fiery változó adatnyomtatási lehetőségeivel célzott kommunikációs anyagokat, így DM leveleket is készíthet. Ezenkívül sok egyéb hasznos funkcióval rendelkezik, amelyekkel fejlesztheti üzleti kommunikációját.
Dokumentumait rugalmasan kezelheti, hiszen a készülék lehetővé teszi a hálózatokba és a vállalati megoldásokba történő zökkenőmentes integrációt, az erőforrás-megosztást más készülékekkel és a csatlakozást olyan felhőszolgáltatásokhoz, mint például Google Drive. A beágyazott MEAP platform szorosan beilleszthető egy sor nagy hatékonyságú, kritikus fontosságú üzleti munkafolyamatokat támogató és optimalizáló szoftverbe.
A készülékkezelő eszközökkel konfigurálhatja, kezelheti és bővítheti készülékét, akár külön akár egy nagyobb flotta részeként. A nyomon követő, jelentéskészítő és diagnosztizáló funkciókkal proaktív és hatékony módon végezhető a karbantartás.
Az intelligens felhasználó-hitelesítő funkciónak köszönhetően szabályozhatja a hozzáférést és a felhasználói jogosultságokat, és a szoftver által készített jelentések segítségével biztosíthatja a láthatóságot és tevékenységek nyomon követését. A készüléken, a hálózaton és a dokumentumokban megjelenő információ legmagasabb szintű védelmét egy sor standard és opcionális funkció biztosítja.
A Canon On-Demand Fixing technológiájának köszönhetően ez az ENERGY STAR® követelményeinek megfelelő készülék az iparágban az egyik legalacsonyabb TEC besorolással*² rendelkező eszköz. Továbbá, amennyire lehet, bio- és újrahasznosított műanyag felhasználásával készül a termék.

 • ¹Támogatja az iPAD, az iPhone és az Android (TBC) készülékeket
 • ²Jellemző átlagos energiafogyasztás – az ENERGY STAR által meghatározott módszertan szerint (www.eu-energystar.org)

  Technikai adatok
  alt