iR C1225

iR C1225

Az imageRUNNER C1225 egy funkciógazdag, A4 méretű, színes multifunkciós készülék, melyet a költségtudatos személyek és a kisebb munkacsoportok számára hoztunk létre. A készülék a kicsomagolás után azonnal gyors és hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé.

 

  

  • Automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás, színes beolvasás és küldés
  • Színes és fekete-fehér nyomtatás 25 lap/perc sebességgel
  • Akár 1100 lapos papírkapacitás
  • 8,9 cm-es, érintést és elhúzást támogató színes LCD-kijelző
  • Hálózatra kész, a mobilnyomtatás és -beolvasás támogatott
  • Bővített regionális nyelvi támogatás
  • A dobozból kivéve használható – egyszerű üzembe helyezés és fogyóeszközcsere
  • A doboz standard tonert tartalmaz, ami 12 hónapnyi színes nyomtatást tesz lehetővé
  • Alacsony energiafogyasztás

 

Az imageRUNNER C1225 egy produktív, A4 méretű, színes multifunkciós eszköz, mely a percenként 25 oldalas nyomtatási sebesség mellett kiemelkedő minőségű képekkel büszkélkedhet. Az új 8,9 cm-es, színes, érintést és elhúzást támogató felhasználói kezelőfelület felhasználóbarát és egyszerű működtetést tesz lehetővé. A rugalmas mobilnyomtatási és beolvasási funkciók, mint pl. az Apple AirPrint™, a Mopria nyomtatás, illetve a mobilnyomtatást és beolvasást támogató alkalmazások hatékonyabbá teszik az irodán kívül dolgozó alkalmazottakat. A felhasználók könnyedén olvashatnak be vagy küldhetnek dokumentumokat számos különböző helyre, ideértve az emailt és a megosztott mappát is.
Az imageRUNNER C1225 egy A4-es méretet kezelő megoldás a leginkább költségtudatos felhasználók számára. A készülék csomagja egy teljes készletnyi tonertartályt tartalmaz, így a készüléket azonnal használatba veheti. Kisebb papírfogyasztás az automatikus kétoldalas nyomtatás, fénymásolás és beolvasás funkcióknak köszönhetően. A Canon V² (Vivid & Vibrant) képalkotási technológia használatával a készülék lenyűgöző dokumentumokat hoz létre, melyek kitűnnek a többi dokumentum közül.
A felhasználók a felhasználói kezelőfelületen megjelenő beállítási útmutató segítségével könnyedén és gyorsan állíthatják be és telepíthetik a készüléket. A dobozból kivéve azonnal használható, behelyezett tonerrel rendelkező készülék mindent tartalmaz, hogy a felhasználók azonnal használatba vehessék azt. A fogyóeszközöket akkor is megvásárolhatja, amikor szükség van rájuk, de az imageRUNNER C1225 olyan alapvető nyomtatási szolgáltatásokkal is ellátható, mint a mérőeszköz automatikus lekérése és a távoli diagnosztika.
A kompakt kialakításának köszönhetően az imageRUNNER C1225 bármilyen prémium hellyel rendelkező irodai környezetbe tökéletesen beilleszthető, az opcionális kazettás papíradagoló egységnek köszönhetően pedig bármilyen méretű szervezet kisebb munkacsoportjai számára megfelelő, mivel asztali vagy padlón álló kivitel is kialakítható. A funkciómenük, nyomtató-illesztőprogramok és a címkék bővebb nyelvi támogatása segítségével a felhasználó a saját nyelvét is kiválaszthatja.
Ez az ENERGY STAR® minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási TEC értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban mindössze 1 W-ot vagy még kevesebbet fogyaszt. Kialakításának köszönhetően sokkal energiahatékonyabb, alacsonyabb fogyasztással rendelkezik és kisebb hatással van a környezetre. A imageRUNNER C1225 kiváló környezetvédelmi minősítéssel rendelkezik, mivel a szigorú Blue Angel tanúsítvány követelményeinek is megfelel.

Technikai adatok: