iR Advance C5255

iR Advance C5255

Ez a 51 oldal/perc sebességű intelligens multifunkciós eszköz minőségi színes kommunikációt tesz lehetővé. A nagy teljesítményű Fiery alapú RIP-pel való integráció ideális megoldássá teszi grafikai szempontból jelentős igényekkel bíró leterhelt irodák számára.

 

 • Fekete-fehér nyomatok esetén 55 lap/perc, színes nyomatok esetén 51 lap/perc teljesítmény
 • Dönthető 21,3 cm-es színes SVGA érintőpanel
 • Egy sor nagy teljesítményű EFI-Fiery alapú vezérlő választható
 • Rugalmas hordozó- és kiviteli támogatás
 • Kiemelkedő energiahatékonyság

  Az iR-ADV C5255i fekete-fehér nyomatok esetén 55 lap/perc sebességgel, színes nyomatok esetén 51 lap/perc sebességgel nyomtat, akár 256 g/m² súlyú médiumra is képes nyomtatni, és a maximális papírkapacitása eléri a 5000 lapot. A készülék egymenetes kétoldalas lapolvasójával a papíralapú dokumentumok max. 120 kép/perc sebességgel beolvashatóak, és a digitális újrafelhasználást lehetővé tevő, rugalmas formátumokba, például Office Open XML PPT és Word fájlokká konvertálhatóak. A színes és sok grafikai elemet tartalmazó nyomatok készítésekor az opcionális Fiery alapú ColorPASS-GX400 vezérlő a gyors feldolgozás és a feladatkezelés és munkafolyamat automatizálás révén új távlatokat nyithat meg.
  A nagyméretű, személyre szabható, dönthető érintőképernyő egyedülálló felhasználói élményt nyújt. A gyakori feladatok elvégzését egyszerűsítheti egygombos vezérléssel, így időt és energiát takarítva meg. A mobil munkavállalók hordozható készülékükön keresztül egyszerűen végrehajthatják a dokumentumok nyomtatását és beolvasását.
  Az iR-ADV C5255 éles szöveget és jól kivehető képeket nyomtat valódi 1200×1200 dpi felbontásban, a pQ toner pedig kiegyenlített színeket és kiváló képminőséget nyújt. A vállalati színegyeztetést egyszerűvé teszi az EFI’s ColorWise eszköz, amely az imagePASS-B2 és a ColorPASS-GX400 vezérlők funkciókészletének része, és egyszerűvé varázsolja a lenyűgöző brosúrák, levélpapírok és DM levelek elkészítését. A különböző finiserek segítségével hatásos végtermékeket állíthat elő.
  Dokumentumait rugalmasan kezelheti és megoszthatja, hiszen a készülék lehetővé teszi a hálózatokba és a vállalati megoldásokba történő zökkenőmentes integrációt, az erőforrás-megosztást más készülékekkel, és a csatlakozást olyan felhőszolgáltatásokhoz, mint például Google Drive. A beágyazott MEAP platform szorosan beilleszthető egy sor nagy hatékonyságú, kritikus fontosságú üzleti munkafolyamatokat támogató és optimalizáló szoftverbe.
  A készülékkezelő eszközökkel konfigurálhatja, kezelheti és bővítheti készülékét, akár külön akár egy nagyobb flotta részeként, továbbá a nyomon követő, jelentéskészítő és diagnosztizáló funkciókkal proaktív és hatékony módon végezheti a karbantartást.
  Az intelligens felhasználó-hitelesítő funkciónak köszönhetően szabályozhatja a hozzáférést és a felhasználói jogosultságokat, miközben a szoftver által készített jelentések segítségével biztosíthatja a láthatóságot és tevékenységek nyomon követését. A készüléken, a hálózaton és a dokumentumokban megjelenő információ legmagasabb szintű védelmét egy sor standard és opcionális funkció biztosítja.
  Ez az ENERGY STAR® követelményeinek megfelelő készülék az iparágban az egyik legalacsonyabb TEC besorolással rendelkező eszköz, amely alvó üzemmódban mindössze 1 W áramot fogyaszt, és amennyire lehet, bio- és újrahasznosított műanyag felhasználásával készül.

  Technikai adatok:
  alt