iR Advance C350i

iR Advance C350i

A kompakt, színes, A4-es imageRUNNER ADVANCE készüléket padlóra vagy íróasztalra is elhelyezheti. Kiváló minőségű, színes kommunikációt tesz lehetővé, és biztosítja adatai biztonságát, emiatt ideális a kis munkacsoportok számára.

 

 

 

 • Színes és fekete-fehér nyomtatás 35 lap/perc sebességgel
 • Személyre szabható 17,8 cm-es, dönthető színes WVGA érintőképernyő
 • Akár 2300 lapos papírkapacitás
 • Nagy hatásfokú rögzítés, költségfelügyelet és integráció
 • Fejlett biztonsági opciók
 • Könnyen cserélhető fogyóeszközök
 • Alacsony energiafogyasztás

 

Az imageRUNNER ADVANCE (iR-ADV) C350i robusztus, színes A4-es készülék, amely bármekkora munkacsoportnak megfelel, mivel íróasztalra és padlóra el lehet helyezni az opcionális kazettáknak köszönhetően. A nagy, színes érintőképernyő, az intuitív menük és az intelligens felhasználó-hitelesítés egyedülálló személyre szabott élményt és egyszerű működtetést biztosít. A gyors színes beolvasás és a különböző formátumokba konvertálás lehetősége egyszerűvé varázsolja a dokumentumkezelést. A felhasználók professzionális tűzött dokumentumokat készíthetnek, míg a mobil munkavállalók egyszerűen elvégezhetik a dokumentumok nyomtatását vagy beolvasását mobilkészülékükről¹. Ez a készülék számos, a folyamatok teljes körű optimalizálása érdekében hatékony, nyomató- és információkezelő szoftverrel együtt kapható az intelligens MEAP és MEAP webes alkalmazáskörnyezetnek köszönhetően.
Egy sor standard és opcionális funkció érhető el a készülékhez, valamint a hálózati és dokumentumbiztonsággal kapcsolatban, amely révén az a legmagasabb biztonsági szabványoknak is megfelel. A merevlemezen lévő feladatok biztonságos nyomtatása és törlése segíti az adatok védelmét. Az uniFLOW opció tovább növeli a hatékonyságot és biztonságot a nyomtatási feladatok átirányítása és az adatvesztés-megelőzés révén.
Dokumentumait rugalmasan kezelheti és megoszthatja, hiszen a készülék lehetővé teszi a hálózatokba és a vállalati megoldásokba történő zökkenőmentes integrációt, az erőforrás-megosztást más készülékekkel és a csatlakozást olyan felhőszolgáltatásokhoz, mint például Google Drive.
A készülékkezelő eszközökkel konfigurálhatja, kezelheti és bővítheti készülékét, akár külön akár egy nagyobb flotta részeként, továbbá a nyomon követő, jelentéskészítő és diagnosztizáló funkciókkal proaktív és hatékony módon végezhető a karbantartás. Az iR-ADV C350i alacsony karbantartást igénylő kialakítása a könnyen cserélhető fogyóeszközöknek köszönhetően biztosítja, hogy kevesebb állásidő következzen be.
Ez az ENERGY STAR® minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC*) értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban mindössze 1 W-ot vagy még kevesebbet fogyaszt. Ezen kívül az iR-ADV C350i nyomtató bizonyos alkatrészei bio és újrahasznosított műanyagból készülnek, és túlteljesíti a legszigorúbb környezetvédelmi szabványokat.

 

 • ¹ iPAD, iPhone, Android és Windows Phone 8 támogatása
 • ² A Canon univerzális bejelentkezéskezelője kapta a BLI 2013. évi „Kiváló eredmény az innovációban” díját. Forrás: www.buyerslab.com
 • * Jellemző átlagos energiafogyasztás. Az ENERGY STAR (www.eu-energystar.org) tesztelési módszere alapján

   

Technikai adatok: