iR Advance 6255i

iR Advance 6255i

A nagy terhelést jelentő környezetben gyors és hatékony fekete-fehér nyomtatást kínáló intelligens multifunkciós készülék javítja a dokumentum-munkafolyamatokat, védi a bizalmas információkat és csökkenti a környezetkárosító hatást.
 

 

 

 • Nagy hatékonyságú és megbízható készülék max. 55 lap/perc teljesítménnyel
 • Testre szabható, 21,3 cm-es színes SVGA érintőpanel
 • Akár 7700 lapos papírkapacitás
 • Gyors rögzítési és zökkenőmentes integrálási képességek
 • Fejlett dokumentumkiviteli és biztonsági opciók
 • Kiemelt energiahatékonyság

  Az iR-ADV 6255i a gyors dokumentumkiadás és akár 7700 lapos papírkapacitás révén megbízhatóan kezeli a munkával leterhelt irodákban tapasztalt igénybevételt. A rugalmas hordozókezelés és a fejlett dokumentumkiviteli és szoftveres opciók széles választéka a dokumentumkiadás gyors és hatékony tevékenységgé teszi. Az automatikus tűzés, dokumentumbeillesztés, papírlyukasztás, füzetnyomtatás és a C-/Z-hajtás szintén elérhető.
  A nagy teljesítményű rögzítési képességgel időt takaríthat meg: dokumentumok egymenetes kétoldalas beolvasása akár 200 kép/perc sebességgel. A dokumentumok számos formátumba konvertálhatók – köztük kereshető PDF-fájlba és Office Open XML (PowerPoint) fájlba –, valamint nyomon követhetők, biztonságossá tehetők, aláírhatók, archiválhatók és különböző célhelyekre küldhetők el.
  A nagy, 21,3 cm-es érintőképernyő, az intuitív menük és az intelligens felhasználó-hitelesítés egyedülálló személyre szabott élményt és egyszerű működtetést biztosít. A felhasználók a mindennapi feladataikat egygombos funkcióként is beállíthatják az egyszerű elérés érdekében.
  Az információkat olyan standard funkciók védik, mint például a biztonságos nyomtatás, a felhasználói hozzáférés és jogok ellenőrzése, a tevékenységjelentés, valamint a feladatok biztonságos törlése a merevlemez-meghajtóról. További biztonsági opciók biztosítják a legmagasabb szintű megfelelést, valamint olyan iparági vezető képességeket, mint például a biztonság elleni támadások nyomon követésének és megakadályozásának képessége a nyomatok, másolatok, beolvasások és faxok adatvesztésének megelőzésre révén.
  Az iparági szabványok támogatása és a nagy teljesítményű MEAP platform biztosítja a zökkenőmentes integrációt az informatikai környezetekbe, dokumentum-munkafolyamatokba és dokumentumkezelési megoldásokba, valamint az olyan felhőalapú szolgáltatásokba, mint például a Google Drive. Az eszközkezelési eszközök lehetővé teszik a készülék központilag történő és hatékony konfigurálását, kezelését és frissítését – egyenként, vagy akár egy nagyobb készülékpark részeként –, valamint a nyomon követést, jelentést és diagnosztizálást a proaktív és hatékony karbantartás érdekében. A Canon uniFLOW szoftvere további hatékonyságnövelést kínál a költséghely-kiválasztás, a nyomtatási feladatok átirányítása és részletes jelentéskészítés révén.
  Ez az ENERGY STAR® minősítéssel rendelkező készülék a kategóriája egyik legalacsonyabb TEC* értékét kínálja és alvó üzemmódban mindössze 1W-ot fogyaszt. Az energiatakarékos gomb, valamint a beépített időzítők a napi és heti kikapcsoláshoz tovább csökkentik az energiafogyasztást. A készüléket továbbá – ahol arra lehetőség volt – bio- és újrahasznosított műanyagokból alakították ki.

  Technikai adatok:
  alt