i-sensys MF8550CDN

i-sensys MF8550CDN

Nagyon hatékony hálózati multifunkciós készülék, amellyel akár mobilkészülékekről is nyomathat. Könnyen használható funkciói hatékonyabbá teszik a kisvállalkozásokon belül zajló kommunikációt. 

 

 • Automatikus kétoldalas színes nyomtatás, másolás, beolvasás, faxolás hálózaton keresztül
 • Hálózati csatlakoztatási lehetőség PCL 5c/6 támogatással
 • Apple AirPrint™ és Google Cloud Print
 • 20 oldal/perc színes és fekete-fehér nyomtatás
 • Funkciógombok az egyszerű beolvasáshoz, környezetbarát másoláshoz és biztonságos nyomtatáshoz
 • 7 soros LCD kijelző
 • Beolvasás e-mailbe, hálózati mappába és USB-memóriaeszközre
 • Energiatakarékos

   Növelje hatékonyságát ezzel a könnyen megosztható multifunkciós készülékkel, amely zavartalanul illeszkedik hálózatához és támogatja a mobilkészülékről történő nyomtatást. A könnyen kezelhető, tiszta, színes, 7 soros kijelző a felhasználó számára szükséges minden információt megjelenít. A multifunkciós készülék kombinálja az automatikus kétoldalas nyomtatást, másolást, lapolvasást és faxolást.
  Az i-SENSYS MF8550Cdn számos csatlakozási lehetőséget biztosít, legyen szó asztali számítógépről, mobilkészülékről, táblagépről vagy felhőről. A beépített Apple AirPrint™ támogatás automatikusan észleli a nyomtatót, így a dokumentumokat közvetlenül az iPhone vagy iPad készülékről nyomtathatja. Az ingyenes Canon mobil nyomtatási alkalmazás is biztosítja az Apple iOS készülékről történő vezeték nélküli nyomtatást. A felhasználók bárhonnan nyomtathatnak a multifunkciós készülékkel az interneten keresztül, a Google Cloud Print használatával.
  Az i-SENSYS MF8550Cdn hálózati használatra kész és tökéletesen illik minden üzleti tevékenységhez, mivel támogatja a PCL5c/6 ipari szabványt.
  Az i-SENSYS MF8550Cdn gyors, hatékonyabb munkavégzést biztosít. Mind a színes, mind a fekete-fehér dokumentumok nyomtatása és másolása 20 oldal/perc sebességgel történik egy 50 lapos automatikus kétoldalas dokumentumadagoló segítségével. A Canon gyors első nyomat technológia és a gyors első másolat révén nem kell sok időt vesztegetni várakozással.
  Az egyszerű működtetést szolgáló egygombos megoldások könnyű hozzáférést tesznek lehetővé a gyakran használt funkciókhoz. Ilyenek például a gyors beolvasás közvetlenül a számítógépre és a környezetbarát másolás – mely utóbbinál több oldal egy nyomatban való nyomtatásával papírt és pénzt takaríthat meg -, továbbá a biztonságos nyomtatás, mellyel bizalmas dokumentumokat másolhat és csökkentheti a hulladék mennyiségét, illetve a nem kívánt nyomatok számát. A minden-az-egyben kazetta egyszerűsíti a karbantartást és növeli a megbízhatóságot.
  A Canon KÜLDÉS funkciójával gyorsabban és hatékonyabban küldheti el a dokumentumokat. Ez a funkció közvetlenül e-mailbe, hálózati mappába vagy USB-memóriaeszközre olvassa be a dokumentumokat. A nagyobb rugalmasság érdekében a beolvasott dokumentumokat elküldheti e-mail üzenetben a felhasználók okostelefonjára vagy táblagépére, majd a mobil nyomtatás segítségével kinyomtathatja az i-SENSYS MF8550Cdn készülékkel.
  A Canon On-Demand Fixing technológiájával időt és pénzt takaríthat meg anélkül, hogy kompromisszumot kötne a teljesítmény terén. ENERGY STAR® kompatibilitásának köszönhetően az i-SENSYS MF8550Cdn fogyasztása alvó módban mindössze 1 W, így piacvezetőnek számít ezen a téren.

  Technikai adatok:
  alt