i-Sensys LB7660Cdn

i-Sensys LB7660Cdn

A maximális termelékenységet energiahatékonysággal ötvöző i-SENSYS LBP7660Cdn az elfoglalt munkacsoportok számára is kényelmessé teszi a színes lézernyomtatást.

 

 

 

  • 20 lap/perc színes és fekete-fehér lézernyomtatás
  • 9600 × 600 dpi nyomtatási felbontás
  • 768 MB normál memória
  • Intuitív kezelőpanel
  • PCL5c/6 és opcionális Adobe® PostScript támogatás
  • Gigabit Ethernet
  • Energiatakarékos
  • Egyszerű tonerkazetta-csere

Ezzel a stílusos, színes lézernyomtatóval maximalizálhatja a leterhelt munkacsoportok hatékonyságát. Ez a kompakt készülék az asztalon is elfér, így a felhasználók élvezhetik a közeli nyomtató kényelmét, amely ráadásul gyorsan készít professzionális minőségű nyomatokat – 20 oldal/perces sebességgel mind színesben, mind fekete-fehérben. A Canon gyors első nyomat technológiájának köszönhetően nem kell sokat várni a dokumentumokra.
A kiváló minőségű nyomatok érdekében az i-SENSYS LBP7660Cdn 9600 × 600 dpi nyomtatási felbontással rendelkezik, amely az Automatikus képfinomítással együtt minden esetben tökéletes eredményt produkál. A nyomtató alapfelszereltségben 768 MB memóriával rendelkezik, így éppúgy megbirkózik a nagy méretű, összetett dokumentumokkal és képekkel, mint a hálózati nyomtatás kihívásaival.
Ennek a színes lézernyomtatónak a használata még a kezdő felhasználók számára sem jelent majd gondot. Az intuitív, 5 soros LCD kijelző segítségével egyszerű az üzembe helyezés, és könnyedén navigálhat a készülék különböző beállításai között.
Az i-SENSYS LBP7660Cdn tökéletesen illik minden üzleti tevékenységhez, mivel támogatja a PCL5c/6 ipari szabványt és opcióként az Adobe PostScript nyomtatást is. A beépített Gigabit Ethernet csatlakozónak köszönhetően bírja akár a legnagyobb terhelést is, miközben biztosítja az optimális hálózati teljesítményt.
Az i-SENSYS LBP7660Cdn kimagasló energiahatékonysága egyet jelent a költségek és a környezetszennyezés csökkentésével. A készülék megfelel az Energy Star szabványnak – alvó üzemmódban mindössze 1,0 wattot fogyaszt, átlagos energiafogyasztása pedig csupán 0,9 kWh, így kategóriájában az egyik leghatékonyabb energiafelhasználású készüléknek számít. A beépített automatikus kétoldalas funkcióval csökkenthető a papírfelhasználás, így nemcsak pénzt takaríthat meg, de a környezetvédelemre is nagyobb figyelmet fordíthat.
A költséghatékony minden-az-egyben tonerkazettáknak köszönhetően – amely tartalmazza a toner-, a dob- és a tisztítóegységet is – a nyomtató gyakorlatilag nem igényel karbantartást. A festékkazetta cseréje másodpercek alatt elvégezhető, és semmiféle felfordulással nem jár. Eredeti Canon lézerkazetták használata esetén a nyomató ugyanúgy működik, mint új korában.

Technikai adatok
alt