i-Sensys LBP6670dn

i-Sensys LBP6670dn

Ez a nagy teljesítményű, kétoldalas nyomtatásra képes, fekete-fehér lézernyomtató gyakorlatilag bármilyen környezetbe problémamentesen integrálható a különböző hálózati csatlakoztatási lehetőségeknek, a PCL- és az opcionális PostScript-támogatásnak köszönhetően.  

 

  

  • 33 lap/perc, az első nyomat 6 másodperc alatt készül el
  • 1200×1200 dpi nyomtatási felbontás
  • 512 MB beépített memória
  • Intuitív kezelőpanel
  • PCL5e/6 és opcionális Adobe® PostScript támogatás
  • Gigabit Ethernet
  • Energiatakarékos
  • Kétoldalas nyomtatás
  • Egyszerű tonerkazetta-csere

 

A stílusos i-SENSYS LBP6670dn kompakt kialakításánál fogva könnyedén elfér az íróasztalon; nagy teljesítménye miatt leterhelt irodákba ajánljuk. A felhasználók élvezhetik egy monokróm lézernyomtató közelsége nyújtotta kényelmet, amely ráadásul villámgyorsan készít professzionális minőségű nyomatokat – 33 oldal/perc sebességgel. Az első nyomat mindössze 6 másodperc alatt elkészül, így nincs fölösleges várakozás.
Az éles, fekete szövegnek, és a tiszta, telt képeknek köszönhetően még meggyőzőbb üzleti dokumentumokat készíthet. Az i-SENSYS LBP6670dn akár 1200×1200 dpi felbontásra képes, így a nyomatok mindig kiváló minőségűek lesznek. 512 MB-os memóriájának köszönhetően a nyomtató a hálózati használat kihívásainak is képes megfelelni, valamint a nagyméretű, összetett dokumentumokkal és a részletgazdag ábrákkal is megbirkózik.
Ezt a készüléket még a kezdő felhasználók is könnyen használhatják. Az intuitív, 5 soros LCD kijelzővel egyszerű az üzembe helyezés, és könnyedén navigálhat a készülék különböző beállításai között.
Az i-SENSYS LBP6670dn nyomtató hálózatban is könnyen, gyorsan használható. Beépített Gigabit Ethernet hálózati kártyájának köszönhetően nagy munkamennyiséggel is könnyedén megbirkózik, a hálózat megterhelése nélkül. Tökéletesen illik minden üzleti környezetbe, mivel támogatja a PCL5e/6 ipari szabványt és opcióként az Adobe® PostScript nyomtatást is.
Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően jelentősen csökkenthetők a papírkiadások és a papírpazarlás mértéke. A sokféle energiatakarékos funkció használatával szintén jelentősen csökkentheti üzemeltetési költségeit. Az i-SENSYS LBP6670dn Energy Star tanúsítvánnyal rendelkezik, és mindössze 1,0 wattot fogyaszt alvó módban. Mindössze 1,3 kWh-s átlagos energiafelvétele révén kategóriája egyik leginkább energiahatékony eszközének számít.
A költséghatékony minden-az-egyben festékkazettáknak köszönhetően – amely tartalmazza a toner-, a dob- és a tisztítóegységet is – a nyomtató maximális készenlétre képes, és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. A festékkazetta cseréje másodpercek alatt elvégezhető, és semmiféle felfordulással nem jár. Ha az eredeti Canon lézerkazettát használja, garantáltan minőségi nyomatokat készíthet. 
 
Technikai adatok
alt