i-Sensys Fax-L3000IP

i-Sensys Fax-L3000IP

A fejlett fax-, másolási és nyomtatási funkcióval rendelkező, nagy teherbírású lézeres faxkészülék komoly terhelést is gond nélkül képes kezelni. Az opcionális SEND funkció nagyobb produktivitást és kompatibilitást jelent. Fax-, másolási, nyomtatási és opcionális SEND funkcióval rendelkező, nagy teherbírású lézeres faxkészülék 

 

 

  • Super G3 fax
  • 1500 oldalas* normál memória
  • Beépített hálózati csatlakozó és PCL 5e/6 támogatás
  • Max. 1100 lapos papírkapacitás az opcionális kazettával
  • Biztonság: Felhasználó- és részlegazonosító kezelés
  • 22 példány/perc (A4)
  • 50 lapos kétoldalas ADF (45 kép/perc/A4)
  • Opcionális SEND funkció**

A nagy teherbírású faxkészülék kiemelkedő hatékonyságot biztosít a nagyvállalatok számára. A Super G3 faxmodem oldalanként 3 másodperc* sebességgel végzi a dokumentumátvitelt, így csökkentve a telefonköltségeket. Időmegtakarítás céljából egyszerre több fax fogadása is lehetséges a vonal túlterhelése nélkül.
Használja ki a 22 példány/perces (A4) professzionális lézeres nyomtatás és másolás előnyeit. A készülék 13 másodperc alatti gyors első másolat készítési idővel és a 0mp bemelkegedési idővel dolgozik energiatakarékos módból is, a Canon Gyors Első Nyomat Előállítási teljesítményével. Az automatikus kétoldalas faxolás, másolás és nyomtatás növeli a teljesítményt, és csökkenti a papírköltségeket. Az 50 lapos automatikus kétoldalas dokumentumadagolóval (A4 esetén) percenként 45 képet lehet beolvasni. A3-as dokumentumok beolvasása is lehetséges (csak egyoldalasan). A beépített hálózati csatlakozó minden hálózatra csatlakozó felhasználó számára produktív hálózati nyomtatást és számítógépes faxolást tesz lehetővé. A távoli felhasználói felületről könnyedén nyomon követhető a készülék állapota. A PCL5e/6 támogatása teljes kompatibilitást jelent a jelenlegi PCL nyomtatási környezetekkel. Az opcionális SEND funkciónak köszönhetően a FAX-L3000IP úgy használható mint egy központi kommunikációs csomópont, aminek segítségével digitálisan megoszthatóak az irodai dokumentumok, és növelhető a munkahatékonyság és a teljesítmény. A színes dokumentumok közvetlenül beolvashatók e-mailbe, hálózati kiszolgálóra (SMB és FTP) illetve internetes faxoláshoz. A faxtovábbítás a faxok más célhelyre való automatikus, illetve feltételhez kötött továbbítására nyújt lehetőséget. A normál papíradagolást egy 500 lapos kazetta és 100 lapos többcélú tálca biztosítja. Az opcionális 500 lapos kazettával ez a mennyiség összesen 1100 lapra növelhető a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazások igényeinek megfelelően. A részleg- és felhasználói azonosító kizárólag a jogosult személyekre korlátozza a készülék használatát, így a költségek pontosan követhetők. Minden részleg és felhasználó önálló azonosítót illetve jelszót kaphat, ezzel megteremthető a teljes körű biztonság. Ha váratlanul kifogyna a papír vagy a festék, a maximum 1500 lapos* normál memória minden bejövő dokumentumot tárol, amíg a készülék ki nem nyomtatja azokat. Áramkimaradás esetén a memória biztonsági mentés funkciója három óráig menti a faxokat és egyéb adatokat.
A tárcsázás gyors és egyszerű: 80 egygombos gyorstárcsázás és 200 kódolt (maximum 500) gyorstárcsázás** tárolható a gyakran használt telefonszámokhoz.

Technikai adatok
* az ITU-T 1 szabvány alapján
** opcionális SEND készlettel
alt