iR Advance C3330i

iR Advance C3330i

Kisméretű, felhasználóbarát, A3 méretű színes multifunkciós készülék, amellyel csúcsminőségű színes kommunikációs anyagok állíthatók elő és amely gördülékenyebb dokumentumkezelési munkafolyamot biztosít. Biztonsági és költségfelügyeleti funkciói révén ideális a leterhelt munkacsoportok számára.

 

 • Nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés és opcionális fax funkció
 • Színes és fekete-fehér nyomtatás 30 lap/perc sebességgel
 • Személyre szabható 17,8 cm-es, dönthető színes WVGA érintőképernyő
 • Akár 2300 lapos kapacitás és rugalmas hordozókezelés
 • Nagy teljesítményű, beépített kiadási és kivitelezési funkciók
 • Intelligens dokumentumrögzítési és -kezelési folyamatok
 • Fejlett biztonsági opciók
 • Egyszerű készülék- és flottafelügyelet
 • Könnyen cserélhető fogyóeszközök
 • Alacsony energiafogyasztás

   

Az intelligens felhasználóhitelesítés révén ellenőrizni lehet a felhasználói hozzáférést és jogokat, tevékenység-nyomkövetési jelentések révén pedig teljesen felügyelni lehet a készülék használatát. A költségek felügyelete érdekében nyomtatási irányelvek felállításával korlátozhatja a felhasználók adott funkciókhoz való hozzáférését, például a színes nyomtatást csak azok használhatják, akiknek szükségük van rá. A uniFLOW és hasonló dokumentumkezelő megoldásokkal való szoros integráció nagyobb megtakarítást eredményez a költségelszámolásnak és -fedezetnek köszönhetően.
A Canon imageRUNNER ADVANCE platform díjnyertes dokumentumkiadási, eszközkezelési és zökkenőmentes dokumentumrögzítési funkcióinak köszönhetően csökkenti a nyomtatás összköltségét, miközben adatai biztonságban maradnak.
Felgyorsítja a leterhelt munkacsoportok dokumentumkezelési munkafolyamatait. A nagy, színes érintőképernyő, az intuitív menük és az intelligens felhasználó-hitelesítés egyedülállóan személyre szabott felhasználói élményt és egyszerű működtetést biztosít. A gyors beolvasásnak és a digitális újrafelhasználásra alkalmas formátumok széles körére (például Office Open XML PPT és Word) való átalakíthatóságnak köszönhetően a dokumentumok könnyedén rögzíthetők. Az intelligens MEAP és MEAP webes alkalmazás platformnak köszönhetően számos hatékony nyomató- és információkezelő szoftverrel integrálható a folyamatok teljes körű optimalizálása érdekében.
A mobil munkavégzésre szolgáló megoldások és az ipari szabványok támogatása megkönnyítik a mobil dolgozók számára, hogy mobileszközeikről nyomtassanak, vagy azokra olvashassanak be dokumentumokat.
A felhasználók automatikusan hozhatnak létre professzionális kivitelű füzeteket vagy összefűzött dokumentumokat. Az új, igény szerinti tűzés és a kapocs nélküli gazdaságos tűzés minden eddiginél könnyebb kivitelezést tesz lehetővé, és csökkenti a keletkező hulladék mennyiségét.
Az ipari szabványok, például a Genuine Adobe PostScript és a PCL natív támogatása gondoskodik a hálózatokkal és a vállalati megoldásokkal való zökkenőmentes integrációról. Az imageRUNNER ADVANCE portfólió által biztosított következetes működtetés és kezelés, valamint a speciális kezelési funkciók széles köre segít csökkenteni a flottája kezelésével és adminisztrációjával járó terheket. A készülékkezelő eszközökkel konfigurálhatja, kezelheti és bővítheti készülékét, akár külön akár egy nagyobb flotta részeként, továbbá a nyomon követő, jelentéskészítő és diagnosztizáló funkciókkal proaktív és hatékony módon végezhető a karbantartás. Az iR-ADV C3330i alacsony karbantartást igénylő kialakítása a könnyen cserélhető fogyóeszközöknek köszönhetően biztosítja, hogy kevesebb legyen az állásidő.
Az imageRUNNER ADVANCE C3330i robusztus felépítésének és motorjának, valamint 2300 lapos papírkapacitásának köszönhetően tökéletesen alkalmas a leterhelt munkacsoportok munkaterhelésének kezelésére. A készülék a Canon új Vivid & Vibrant képalkotási technológiáját használja, ezzel biztosítva, hogy újra és újra lenyűgöző dokumentumokat hozhasson létre, melyek kitűnnek a többi dokumentum közül.
A hálózati, készülék- és dokumentumbiztonsággal kapcsolatos standard és opcionális funkcióknak köszönhetően a készülék a legmagasabb biztonsági szabványoknak is megfelel. A merevlemezen lévő feladatok biztonságos nyomtatása és törlése segíti az adatok védelmét. A uniFLOW opció biztonságos My Print Anywhere nyomtatási funkciója, valamint a nyomatok, másolatok és beolvasások adatvesztés-megelőzési funkciója tovább növeli a hatékonyságot és a biztonságot.
Ez az ENERGY STAR minősítésű készülék a kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási értékkel rendelkezik, és alvó üzemmódban 1 W-ot vagy még kevesebbet fogyaszt. Az iR-ADV C3330i bizonyos alkatrészei ezen felül újrahasznosított műanyagok felhasználásával készülnek.

Technikai adatok:
alt