DR-M160

DR-M160

Az imageFORMULA DR-M160 az asztali lapolvasók kategóriáján belül élen jár a termelékenység növelésében. Robusztus kialakításával,  nagy sebességével és a hordozók megbízható kezelésével ideális nagy mennyiségű papír beolvasására.

 

 

  • Akár 60 lap/perces, kiemelkedő sebességű színes lapolvasás
  • Robusztus kialakítás akár napi 7000 oldal beolvasásához
  • Kompakt kialakítás és magas termelékenység
  • Kiemelkedően megbízható papírkezelés megismételt papírszétválasztással

Gyors beolvasás nagy papírmennyiséget kezelő munka környezetben. Az OCR-feldolgozáshoz ideális, 300 dpi felbontás mellett akár 60 lap/perces vagy 120 kép/perces sebességű lapolvasási sebességével a DR-M160 magas minőségű lapolvasási megoldást nyújt a legnehezebb körülmények között is.
A robusztus kialakítású berendezés 60 lapos adagolójába kevert dokumentumkötegek is tölthetők, ami megnöveli a munkacsoport termelékenységét. A DR-M160 különösen megbízható adagolást és papírszétválasztást biztosít még eltérő hordozótípusok esetén is, legyen szó vékony vagy vastag lapokról, dombornyomásos kártyákról vagy akár három méter hosszú dokumentumokról. A naponta akár 7000 lapolvasásra is képes DR-M160 intenzív igénybevételre tervezett papíradagoló görgői és masszív papírszállító rendszere révén különösen tartós és nagy teherbírású.
A lapolvasó papírszétválasztást újból elvégző egyedi rendszere automatikusan újratölti a dokumentumokat a ritkán előforduló kettős behúzás esetén, így minimálisra csökkenti a felhasználói beavatkozások számát. A kettősbehúzás-feloldó gomb használatával az észlelt kettős behúzás egyszerűen figyelmen kívül hagyható, és a beolvasás folytatható.
Az imageFORMULA DR-M160 lapolvasóhoz mellékelt szoftverek egyszerűen kezelhető, rugalmas lapolvasást és dokumentumkezelést kínálnak. A CaptureOnTouch intuitív felhasználói felülete az egyszerű lapolvasáshoz teljesen automatikus móddal rendelkezik. A program segítségével a beolvasott adatok számos különféle fájlformátumban menthetők (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP és PowerPoint), és SharePoint-csatlakoztatást is kínál. A CapturePerfect szoftvert a megtekintési és küldési lehetőségek – például a közvetlen beolvasás mappába, e-mailbe vagy SharePoint-kiszolgálóra – kiemelkedő választéka teszi a kiemelt fontosságú kötegelt beolvasás ideális eszközévé. Mellékelve megtalálható még a Kofax VRS piacvezető képfeldolgozó szoftver, valamint a PDF-dokumentumok egyszerű készítéséhez, szerkesztéséhez és konvertálásához használható eCopy PDF Pro Office szoftver.
Az opcionális 101-es síkágyas egység a DR-M160 ideális partnere. Az USB-kábellel egyszerűen csatlakoztatható egység tökéletesen együttműködik a rendszerrel a kötött és sérülékeny dokumentumok nagy pontosságú beolvasásában.

Technikai adatok
alt